Maleisie6 14new

Terug

Bouwstenen Maleisië en Borneo

Vind je bij de familiereizen geen reis die bij jullie past? Gebruik dan onze bouwstenen Maleisië en Borneo om zelf een reis samen stellen.

 


Bouwstenen Maleisië vasteland


 

Kuala Lumpur Maleisie1 52
4 dagen / 3 nachten

In Miljoenenstad Kuala Lumpur is enorm veel te beleven en te zien. Als je de stad binnen rijdt kun je al duidelijk zien wat een smeltkroes Maleisië eigenlijk is. Er zijn moderne shoppingmalls, de indrukwekkende Petronella Twin Towers, koloniale gebouwen, maar ook de Chinese wijk waar de avondmarkt wordt afgewisseld met Chinese en Hindoestaanse tempels.
Bekijk bouwsteen

 

  

 


MelakaMaleisie2 39
4
dagen / 3 nachten

Melaka ligt op twee uur rijden vanaf het vliegveld en Kuala Lumpur. Melaka is een kleine, koloniale stad waar een ontspannen sfeer heerst. Het was in vroeger tijden een belangrijke stad als doorvoerhaven van Azië naar Europa. Het is lange tijd in handen geweest van zowel Portugezen als Nederlanders en veel gebouwen in het centrum herinneren nog aan die tijd.
Bekijk bouwsteen

 

 

  


Taman NegaraMaleisie3 24
4 dagen / 3 nachten

Taman Negara is een van de oudste regenwouden ter wereld. Dit park is maar liefst 130 miljoen jaar oud en 4.000 vierkante kilometer groot. In de uitgestrekte, vochtige jungle maken jullie onvergetelijk mooie tochten over het water en door het oerwoud. Een bezoek aan Maleisië is simpelweg niet compleet zonder een kijkje te hebben genomen in dit prachtige regenwoud.
Bekijk bouwsteen

 

 

  


Cameron HighlandsMaleisie4 2
3 dagen / 2 nachten

Op zo'n 1500 meter boven de zeespiegel is dit één van de meest vruchtbare stukken landbouwgrond van Maleisië: de Cameron Highlands. Een golvend stuk land met heuvels vol groene thee, sprookjesachtige bossen en bijzondere uitkijkpunten. Het klimaat hier in de bergen is bijzonder geschikt voor de verbouw van thee en bloemen. Het is hier dan ook wat koeler dan in de rest van Maleisië, een fijne afwisseling met de drukte van de stad en de warmte van de jungle.
Bekijk bouwsteen

 

 

 


Penang en Langkawi
Maleisie5 1
7 dagen / 6 nachten

Penang en Langkawi zijn twee eilanden voor de westkust van Maleisië. Waar Penang veel cultuur kent met de gezellige stad Georgetown en de vele tempel complexen, heeft Langkawi vele lange stranden en een zeer groen binnenland. Penang kun je gemakkelijk met je huurauto bereiken.  Vandaar neem je een ferry naar Langkawi.
Bekijk bouwsteen

 

 

 

 

 


Singapore  MG 8365
4 dagen / 3 nachten

Een vakantie naar Maleisië is prima te combineren met een bezoek aan het bijzondere Singapore. De stadsstaat Singapore ligt onderaan de peninsula van Maleisie en ligt op een paar uur rijden van Kuala Lumpur. Singapore heeft een bruisend stadsleven, een rijke historie en veel attracties voor gezinnen. Je kan er shoppen, naar pretparken, naar het strand of naar een van de vele parken of dierentuinen. Je kan slenteren door Little India of China Town of een boottocht maken over de Singapore River en door de haven. Er is zoveel te doen, dat je er makkelijk een week kan vermaken.
Bekijk bouwsteen

 

 


Langkawi 
Maleisie6 1ab
Langkawi is een heerlijk eiland om je vakantie mee af te sluiten. Het heeft niet alleen prachtige stranden maar ook een groen binnenland. Je kunt luieren, zwemmen en snorkelen aan de bountystranden, maar als je even iets anders wilt trek je de binnenlanden in waar je dichte jungle vindt.
Bekijk bouwsteen 

 

 

 

 

  


Perhentians

Maleisie6 8Aan de oostkust van het vasteland van Maleisië liggen een paar tropische bounty eilanden waar het heerlijk is om je vakantie op een ontspannen manier af te sluiten. De Perhentians zijn twee eilanden met parelwitte stranden, een helderblauwe zee en een schitterend onderwaterleven. 
Bekijk bouwsteen 

 

 

 

 

 


Pulau Redang

Maleisie6 2Het bounty eiland Redang ligt ook aan de oostkust van Maleisië en is vergelijkbaar met de Perhentian. Het heeft witte stranden, wuivende plamen en een azuurblauwe zee. Ook hier is de onderwaterwereld geweldig. 

Bekijk bouwsteen

 

 

 

 

 

 


Tioman

Maleisie6 17Nog zo'n pareltje aan de oostkust van Maleisië. Tioman is gelegen in het Mersin Marine Park en is een ideale plek om te ontspannen en te gienten van zon, zee en strand. En uiteraard genieten van de mooie onderwaterwereld.  
Bekijk bouwsteen

 

 

 

 

 

 


Bouwstenen Borneo - Sarawak


Kuching – Semmenggoh - BakoMaleisie12 1
5 dagen / 4 nachten

Kuching is de grootste stad van Sarawak, het wordt ook wel Cat City genoemd (stad van de katten). Het is een gezellige stad gelegen aan de zuidelijke oevers van de Sarawak rivier. Kuching is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Semenggoh en Bako National Park. Bekijk Bouwsteen

 

 

 

 

 


Batang Ai – LonghouseMaleisie13 5
3 dagen / 2 nachten

Diep in de jungle leeft de Iban stam in zogenaamde longhouses. Deze stam stond vroeger bekend als de koppensnellers maar zijn tegenwoordig zeer gastvrij. In een van de longhouses zijn jullie een aantal dagen te gast.
Bekijk bouwsteen

 

 

 

 Mulu National Park Maleisie14 11
4 dagen / 3 nachten

Gunung Mulu National Park is een schitterend natuurgebied diep in de binnenlanden van Sarawak. In dit park ligt één van de grootste grottenstelsels ter wereld.
Bekijk bouwsteen

 

 

 

 

 


Bouwstenen Borneo - SabahKota KinabaluMaleisie15 9
4 dagen / 3 nachten

Kota Kinabalu is de hoofdstad van Sabah en is de toegangspoort tot de natuurgebieden van dit prachtige gedeelte van Maleisië. Het is een melting pot van allerlei culturen, in de stad kom je dit overal tegen, van tempels tot moskeeën en eettentjes.
Bekijk bouwsteen

 

 

 

 


Sandakan – Turtle Island - SepilokMaleisie11 8
4 dagen / 3 nachten

Sandakan is de 2e grootste stad van Sabah en is een havenstad. Het is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de eilandjes voor de kust en een bezoek aan Sepilok.
Bekijk bouwsteen

 

 

 

 

 


Kinabatangan Rivier - BilitMaleisie17 10
3 dagen / 2 nachten

Met 560 kilometer is deze rivier de langste van Sabah. Het is onderdeel van het Sukau-Kinabatangan Wildlife Sanctuary. De rivier stroomt diep door de jungle en geeft de mogelijkheid om veel wilde dieren te zien. Het leven speelt zich af op en rondom de rivier.
Bekijk bouwsteen
 

 

 

 

 


Pulau GayaSepanggar Island Beach
Met 560 kilometer is deze rivier de langste van Sabah. Het is onderdeel van het Sukau-Kinabatangan Wildlife Sanctuary. De rivier stroomt diep door de jungle en geeft de mogelijkheid om veel wilde dieren te zien. Het leven speelt zich af op en rondom de rivier.
Bekijk bouwsteen

 

 

 

 

 


LangkayanMaleisie18 1
Ben je op zoek naar het ultieme eiland gevoel? Ga dan naar Langkayan! Dit piepkleine eilandje telt slechts 1 hotel en je waant je er ver weg van de bewoonde wereld. 
Bekijk bouwsteen

 

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven