MuurGrootnieuw

China met kinderen

Panda’s, eten met stokjes, de Chinese muur; zomaar wat dingen die naar voren komen als je aan China denkt. Maar er is zoveel meer; China is zo groot en er is zoveel te doen. Bij een bezoek aan China kom je in grote steden waar je moderne wolkenkrabbers ziet,  maar ook authentieke Chinese markten. Hoe anders is het op het platteland, waar je fietst tussen rijstvelden en wandelt naar dorpjes waar nog mensen in klederdracht wonen. Reizen naar China met kinderen is geweldig!

 

 
familiereizenfotofilmtipskids

 

Onze reizigers over China met kinderen
 

De ouders china 2We hebben genoten van onze reis door China met de kinderen. Zowel de ouders als de kinderen. Er is zoveel te doen en te zien. Van mooie tempels bekijken tot fietsen over stadmuren en langs rijstveldjes. Het eten was even een uitdaging, maar toch iedere keer weer prima gegeten! – Joost Verbeek (46 jaar)

De reis naar China met kinderen overtrof onze verwachtingen. We hebben leuke dingen gedaan en gezien. Maar ook de hotels waren comfortabel en het reizen per trein was heel ontspannend! – Erica van Gelderen (38 jaar)

 

 

 

 

Kids over China China 1 1Wij zijn naar China op vakantie gegaan en dat was echt geweldig. We hebben veel gefietst en ook gewandeld. Een van de leukste dingen vond ik de panda’s. Je kon ze van heel dicht bij zien en er waren ook kleintjes, die waren echt heel schattig – Sophie (9 jaar)

De markten in China zijn heel cool. Je kan er van alles kopen, van slangen en vissen tot moderne elektronica. Het reizen per trein vond ik ook heel tof. Het waren hele moderne, snelle treinen. We probeerden ook met stokjes te eten en dat lukte mij best goed. – Tobias (11 jaar)

 

 

 

 

 

excursiesprakinfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 offerte aanvragen

 

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven