IMG 0187bnieuw

Terug

Excursies China met kinderen  

De hoogtepunten van China worden al in de voorbeeldreizen genoemd. Toch zijn er nog wel een paar meer mooie plaatsen om te bezoeken in China. Hieronder een aantal excursies in China met kinderen en plaatsen die toegevoegd kunnen worden aan jullie reis door China.

 

Shanghai China 10 5
Sluit je reis door China af in de wereldstad Shanghai. Een moderne stad met hoge, moderne gebouwen maar ook met oude wijken en mooie tempels.

 

 

 

 

 

 

Pingyao China 1 8
Onderweg van Beijing naar Xi’an kun je een tussenstop maken in Pingyao. Dit mooie stadje staat op de Unesco werelderfgoedlijst. Je wandelt door oude historische straatjes en loopt langs indrukwekkende stadsmuren en torens. Dit is echt hoe China er vroeger uit heeft gezien. Drink een kopje thee in een van de oude theehuizen en bewonder de oude koopmanshuizen. Sta je op de toren bij de markt, dan heb je een schitterend uitzicht over de stad. Je kunt ook een bezoek brengen aan Wang Jia Dayuan, een oud fort dat vaak wordt gebruikt in Chinese films.

 

 

 

 

Luoyang China 13 12
Luoyang is een andere tussenstop tussen Beijing en Xi’an. Hier stop je om een bezoek te brengen aan het Shaolinklooster. Dit is een super leuke excursie in China met kinderen. In dit klooster is de basis gelegd voor de vechtsport ‘Kung Fu’. Het is een prachtig klooster om te ontdekken en je kan hier ook lessen mediteren en Kung Fu volgen.

 

 

 

 

 

Leshan China 13 34
Vanuit Chengdu kunnen jullie een uitstap maken naar Leshan. Hier vin je de grootste zittende Boeddha ter wereld. Deze is geheel uitgehouwen in de rode rotsen. Het beeld is 70 meter hoog en de oren alleen al 7 meter lang. Het park eromheen is leuk om te verkennen, met een aantal grotten en tempels.

 

 

 

 

 

Ping’an China 8 3
In het zuiden, niet te ver van Yanshuo, vind je de indrukwekkende rijstterrassen van Ping’an. Een prachtige omgeving om even helemaal tot rust te komen na alle hecktiek van China. Je kunt hier wandelen over smalle paadjes tussen de rijstvelden.

 

 

 

 

 

 offerte aanvragen

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven