Arenal 32

 terug

Excursies Arenal

Op zoek naar leuke excursies in Arenal? Hier vind je de leukste excursies om te doen met kinderen in Arenal.

 


Chocolade tour  chocolade
Bij deze tour ontdek je de geheimen van chocolade. Hoe het ontdekt is, hoe het groeit en hoe het gebruikt werd. Cacao was volgens de oorspronkelijke bewoners van Costa Rica een gift van God en werd gebruikt in diverse ceremoniën. Maar natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Je leert chocola maken van de cacaobonen. Je proeft wat er allemaal aan toegevoegd kan worden en aan het einde ga je weg met je eigen stuk zelfgemaakte chocolade.
- vanaf € 20 p.p.
- 2 uur
- groepsexcursie
- inbegrepen: gids

 

  


Paardrijden naar de waterval Costa Rica 6
De waterval van La Fortuna is prachtig gelegen in het regenwoud en de perfecte plaats om te zwemmen. Hoe leuk is het om hier te paard naar toe te gaan. Het vervoersmiddel van vroeger. Met een deskundige gids gaan jullie op pad. Na een uur te paard, waarbij je langs boerderijen en weides rijdt en kom je bij het regenwoud aan. Bij de ingang van de waterval laten jullie de paarden achter en lopen jullie de lange trap af naar de waterval. In het midden van de jungle valt de waterval ongeveer 70 meter naar beneden. Hier kun je, als je wilt een duik nemen. Na een uurtje halen jullie de paarden weer op en rijden terug naar de stallen.
- vanaf € 85 p.p.
- halve dag
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, gids, paard en materialen, entreegelden

     


Kajak op Lake Arenal Arenal 32
Onder de vulkaan ligt het meer van Arenal. Een groot, kunstmatig aangelegd meer dat ideaal is voor watersporten. Het mooie meer biedt vanuit allerlei hoeken uitzicht op grote vulkaan. Jullie worden opgehaald bij het hotel en naar de aanlegsteiger gebracht. Samen met een gids peddelen jullie het meer op. Jullie peddelen langs de waterkant en de gids zal jullie allerlei bijzonderheden en diverse dieren aanwijzen. Halverwege wordt aangelegd bij een eilandje en kunnen jullie ook een frisse duik nemen.
- vanaf € 80 p.p.
- halve dag
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, gids, materialen, water, fruit en snacks

   


ZiplinenArenal 11
Zoef tussen de bomen en kijk uit over het indrukwekkende regenwoud. In Costa Rica is ziplinen een populaire activiteit. In de jungle rondom Arenal zijn 18 platforms waar je van platform naar platform kunt ziplinen. Je krijgt natuurlijk uitleg van een deskundige gids die ook meegaat tijdens het ziplinen. De zipline eindigt met de zogenaamde Tarzan Swing.
- vanaf € 80 p.p.
- 3 uur
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, gids, materialen, drankjes en entreegelden

 

 

 


Maleku Costa Rica 2
Voor de Spanjaarden naar Costa Rica kwamen woonden er een groot aantal inheemse bevolkingsgroep. Hier bestaan er altijd nog een aantal van. De Maleku vormt een van deze overgebleven groepen. Zij proberen hun gebruiken, tradities en taal in stand te houden en te leren aan hun kinderen. Graag delen ze hun cultuur en tradities ook met jullie. Jullie horen over hun eigen taal en geschiedenis en krijgen een uitgebreide rondleiding door het dorp en door de medicinale plantentuin. Jullie krijgen les in het maken van een traditionele pijl en boog. In de middag volgt nog een voorstelling van oude gebruiken zoals bijv. bruiloften of duels. Tijdens de lunch krijgen jullie een traditionele maaltijd.
- vanaf € 85 p.p.
- 7 uur
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, gids, water, lunch, show en entreegelden

 

 

 

 

offertegroet

 

 

familiereizennew

tipkids

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven