IMG 0074new

 

terug

Excursies Cameron Highlands en Ipoh

Op zoek naar leuke excursies in de Cameron Highlands en Ipoh. Hieronder de leukste excursies die je kan doen met je kinderen in de Cameron highlands en Ipoh.

 

 

Excursies Cameron Highlands


Trekking Gunung Brinchang & Mossy Forrest ( € 35 pp) Maleisie4 11
Met een gids trekken jullie de heuvels van de Cameron Highlight in. In de Landrover rijden jullie door de theeplantages naar Gunung Brinchang, de hoogste heuvel (2.000 m.) die in de Cameron Highlands per auto te bereiken is. Samen gaan jullie op ontdekkingstocht naar Mossy Forrest. Het is een prachtige wandeltocht door een mooie omgeving, onderweg legt de gids uit over de omgeving en de flora en fauna die jullie tegenkomen. Op de weg terug naar het hotel maken jullie nog een stop bij een theefabriek voor een korte rondleiding en natuurlijk een kopje thee.

• Halve dag excursie
• Privé excursie
• Inbegrepen: vervoer, Engelssprekende gids

 

 


Theeplantages en meer.. (€ 25 pp) Maleisie4 2
Samen met een gids ontdekken jullie de leuke plekjes in de Cameron Highlands. Uiteraard staat er een bezoek aan een theeplantage en theefabriek op het programma waar jullie uitleg krijgen over de verbouw en verwerking van thee. Maar daarnaast wordt er ook een bezoek gebracht aan de vlinder- en insectenboerderij en een fruit- en bloemenmarkt. Tenslotte staan ook de Sam Poh tempel en het Time Tunnel museum nog op het programma.

* Halve dag excursie
* Privé excursie
* Inbegrepen: vervoer, Engelssprekende gids, entreegelden

 

 

 

Excursies Ipoh


White water rafting (€ 45 pp) Maleisie4 50
Maleisie is een populaire bestemming om te gaan raften. Bij Ipoh stroomt de Kampar rivier (klasse 1-3), een ideale rivier om te gaan raften met je gezin. De rivier stroomt door een tropische regenwoud en onderweg komen jullie maar liefst 14 stroomversnellingen tegen om met je raft te bedwingen. Aan boord gaat een gecertificeerde, ervaren gids mee die uitleg zal geven over het besturen van de raft. Een heerlijk dagje op het water!

- Halve dag excursie
- Excursie in een internationale groep
- Inbegrepen: transfers, water, lunch, entreegelden, gecertificeerde gids en materialen

 

 

 

Abseilen van een waterval (€ 25 pp)
Vlakbij Ipoh ligt de Ulu Geruntum waterval. Heb je zin in avontuur en hou je wel van een uitdaging? Dan kun je abseilen bij deze waterval. Een deskundige gids zet de materialen uit en geeft de instructies. Een unieke ervaring om naar te beneden te gaan met al het water om je heen.

• Halve dag excursie
* Excursie in een internationale groep
* Inbegrepen: transfers, gecertificeerde Engelssprekende gids en materialen, water.

 

 

 

 

offerte groot

 

 

 

familiereizenbouwstenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

terug

 

 

 

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven