Maleisie5 1new

 

terug

Excursies Penang en Langkawi

Op zoek naar leuke excursies in Penang en Langkawi? Hieronder de leukste excursies die je kan doen met je kinderen in Penang en Langkawi.

 

Excursies Penang 

Cooking Class (€ vanaf 60 pp) Penang Cooking School 2
Leer een gerecht uit de heerlijke Maleisische keuken.  Samen met een professionele kok gaan jullie aan de slag om lekker te koken. Op het menu kan zomaar Nasi Lemak, Assam Lemak of Chicken Tandoori staan.  De les begint met een wandeling de kruidentuin, met uitleg over de ingrediënten die gebruikt worden in de keuken. Dan gaat het verder in het kooklokaal waar het koken gaat beginnen vanaf de basis. Jullie koken een heerlijke lunch.
- Halve dag excursie
- Excursie in een internationale groep
- Inbegrepen: uitleg en les, lunch

 

 

 


Penang – Trishaw City tour (vanaf € 70 pp) Penang Trishaw ride
Met een fietstaxi gaan jullie op ontdekkingstour in George Town, de hoofdstad van Penang. De historische stad George Town is best groot en niet makkelijk te ontdekken per auto. Een Trishaw (fietstaxi) is de ideale manier om dit te doen. Met de gids bezoeken jullie de verborgen plekjes van George Town en komen jullie veel te weten over de geschiedenis en achtergrond. Jullie gaan onder andere de Clan Jetty, Cheah Kongsi, Hock Teik Cheng Sin Temple en Lebuh Acheh Moskee zien. Bij Penang hoort ook lekker eten, onderweg wordt er dan ook een aantal malen gestopt om van lokale lekkernijen te proeven.
- halve dag excursie
- Excursie in een internationale groep
- Inbegrepen: transfers, gids en trishaw, water en snacks


Excursies Langkawi


Kajak tour (vanaf € 55 pp)Maleisie11 2
Ontdek een andere kant van Langkawi en stap in een kajak. Peddel de Kilim rivier op en vaar  tussen de mangroves. Samen met een gids gaan jullie kleine zijkanaaltjes in, waar je alleen met kleine bootjes kan komen. In deze rustige omgeving is van alles te zien; apen, otters, hagedissen, arenden en ijsvogels. Onderweg stoppen jullie bij een grot met vleermuizen en leggen jullie aan bij een drijvend restaurant voor de lunch.

- Dagexcursie
- In een kleine internationale groep
- Inbegrepen: transfers, kajak, water en lunch, ervaren gids
 

 

 

 

 

offerte groot

 

 

 

familiereizenbouwstenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

terug

 

 

 

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven