Puerto Viejo 13

 terug

Excursies Puerto Viejo

Op zoek naar leuke excursies in Puerto Viejo? Hier vind je de leukste excursies om te doen met kinderen in Puerto Viejo.

 


Punta Uva Kajak tour  Costa Rica 5
Vlakbij bij Puerto Viejo ligt verscholen in een baai het mooiste strand van Costa Rica; Punta Uva. De jungle gaat hier tot op het strand dat tropisch is met helderblauw water. Hier vind je nog veel wilde dieren en ongerepte natuur.
Met een gids gaan jullie het water in met 2-persoons kajaks. Jullie peddelen de kreek in door het regenwoud. Hier komen apen, luiaards, schildpadden en veel gekleurde vogels voor. Na lekker even geluierd te hebben op het strand neemt de gids jullie mee voor een wandeling door de jungle. Jullie gaan naar een uitkijkpunt vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de zee en het regenwoud.
- vanaf € 60 p.p.
- halve dag
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, materialen, gids, water, fruit en snacks

  

 


Bezoek aan de Bribri en Kéköldi Tortuguero 11
In Costa Rica wonen nog diverse inheemse bevolkingsgroepen, De grootste hiervan zijn de Bribri. Zijn wonen in de bergen achter de Caraïbische kust. Hoewel ze gewoon deelnemen aan de Costa Ricaanse maatschappij proberen ze hun eigen cultuur en tradities te behouden.
Als eerste wandelen jullie naar een dorp van de Kéköldi. In dit dorp bevindt zich het project om de groene leguaan met succes te beschermen. De gids geeft uitleg over dit bijzondere dier. Daarna gaan jullie door naar de Bribri. Hier krijgen jullie uitleg over de producten die zij verbouwen, uitleg over medicinale planten en de verbouw van cacao en het belang daarvan voor de Bribri indianen. Op de terugweg naar Puerto Viejo stoppen jullie nog bij een waterval waar je heerlijk kan relaxen en zwemmen.
- vanaf € 75 p.p.
- hele dag
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, gids, lunch


Afro Caribbean Cooking Class of Culturele tour Puerto Viejo 14
Aan de oostkust van Costa Rica leeft een andere bevolkingsgroep, namelijk de mensen die afstammen van slaven uit de Caribbean. Zij hebben andere gewoonten en tradities en dus ook een andere keuken. Tijdens deze cursus leer je de geheimen en tradities van hun smaakvolle keuken kennen. Zij koken met veel groente, fruit, vis, kokosmelk en veel kruiden. Tijdens deze les zal de gastheer/vrouw jullie alles uitleggen en samen aan de slag gaan. Na afloop gaan jullie natuurlijk proeven van al het lekkers dat jullie gemaakt hebben.
- prijs op aanvraag
- 3 uur
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, materialen, gids/kok, lunch

 


Samara beach 1

 

Surfles
Puerto Viejo is niet alleen een relaxed plaatsje, maar heeft ook een ‘surfers’ gemeenschap. Op een van de mooiste stranden ga je samen met een surftrainer aan de slag om wat surftechnieken onder de knie te krijgen.
- prijs op aanvraag
- 3 uur
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, materialen, trainer

 

 

 

 

 

 

offertegroet

 

 

familiereizennew

tipkids

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven