San José 5

 terug

Excursies San José en Sarapiqui

Op zoek naar leuke excursies in San José en Sarapiqui? Hier vind je de leukste excursies om te doen met kinderen in San José en Sarapiqui.

 


Pura Vida San José San Jos 1

Pura Vida is de uitdrukking die jullie overal in Costa Rica zullen horen. Het is het levensmotto van de Costa Ricanen. Er is geen directe vertaling van maar betekent zoiets als ontspan en leef. Vandaag maken jullie hier alvast kennis mee met een tour door de hoofdstad San José. Jullie worden opgehaald bij het hotel en naar het oude centrum gebracht. Samen met de gids wandelen jullie langs de oude gebouwen en krijgen daar uitleg over. Jullie lopen over de centrale markt, gaan kleine winkeltjes binnen en bekijken lokale kunststalletjes. Jullie horen de verhalen over de lokale tradities van kruiden en hekserij. Voor de lunch bezoeken jullie een beroemd 100-jaar oud restaurant, waar jullie typisch Costa Ricaanse gerechten proeven. Daarna gaan jullie naar Esczau, een van de oudste stadjes van Costa Rica. Hier proef je nog de sfeer van oude tradities van lokale folklore, maskers en hekserij.
- vanaf € 80 p.p.
- halve dag excursie
- privé excursie
- inbegrepen: gids, vervoer, lunch, maskershow 

  


Excursies Sarapiqui


Nachtwandeling met gidsCosta Rica 89
Samen met een gids gaan jullie het regenwoud in. In het donker komen hele andere dieren tot leven dan de dieren die je overdag kunt zien. De gids wijst jullie op o.a. insecten, kikkers, vleermuizen en slangen. Een spannende, maar leuke ervaring.
- vanaf € 25 p.p.
- groepsexcursie
- ong. 2 uur
- inbegrepen: gids

 

  


River Floating Costa Rica 47
Door het indrukwekkende regenwoud van Sarapiqui stroomt de Sarapiqui rivier. De rivier was vroeger de manier voor de oorspronkelijke bewoners om te reizen en wordt nu gebruikt voor toeristen om van de prachtige natuur te genieten. De rivier stroomt van de hoger gelegen bergen naar de lager gelegen gebieden. Het lager gelegen gedeelte is ideaal om rustig te varen en te genieten van al het moois om je heen. Luister naar de geluiden van de jungle en de gids die uitleg geeft. Onderweg heb je kans om apen, luiaards, vogels en leguanen te spotten.
- vanaf € 55 p.p.
- halve dag
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, materialen, gidsen, fruit

    


Raften op de SarapiquiCosta Rica 115
Door het indrukwekkende regenwoud van Sarapiqui stroomt de Sarapiqui rivier. De rivier was vroeger de manier voor de oorspronkelijke bewoners om te reizen en wordt nu gebruikt voor toeristen om van de prachtige natuur te genieten. De rivier stroomt van de hoger gelegen bergen naar de lager gelegen gebieden. In het hoger gelegen gedeelte is de rivier nog wild en is het een leuke uitdaging om deze met een raft te bedwingen. Jullie worden opgepikt bij het hotel en naar het startpunt gebracht. Hier krijgen jullie de benodigde materialen en natuurlijk een veiligheidsinstructie. De gids zal achterin de boot zit en de peddelinstructies geven. Gedurende 3 uur raften jullie 12 kilometer door een schitterende natuur.
- vanaf € 55 p.p.
- halve dag
- groepsexcursie
- inbegrepen: vervoer, materialen, gidsen, fruit

 

  

 

 

 

offertegroet

 

 

familiereizennew

tipkids

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven