IMG 0668abnieuw

Fietsen rond de wereld: onze favoriete fietstours door wereldsteden en natuurparken! Fietsen met kinderen op reis.

Nederland is een fietsland. Wij fietsen graag en veel. Maar wist je dat je dat ook heel goed op vakantie met je kinderen in een ver land kan doen? Lees hier hoe je in diverse landen een fietstocht kan inplannen in jouw reis. Fietsen met kinderen op reis.

Fietsen, lekker actief bezig zijn en heerlijk buiten. We doen het allemaal veel. Om ergens te komen en ook om te bewegen en om iets te kunnen zien en beleven. Ook op reis kan dit. In veel landen zijn leuke fietstochten uitgestippeld en staan goede fietsen voor je klaar. En het leuke is, het kan op verschillende manieren, maar net wat bij jullie past.

Op fietstour door Bangkok: van Chinatown tot lokale buurtjes
Vinden jullie leuk om door een stad te fietsen? Dit kan bijvoorbeeld in Bangkok. Samen met een gids fietsen jullie door de straatjes van Chinatown en zie je hoe de mensen hier wonen en werken. Je steekt met een pontje de Chao Praya over, de rivier die dwars door de stad stroomt om vervolgens verder te fietsen door de buurten aan de overkant.

Over de stadsmuren langs de terracotta legers: fietsen in Xi’an China
Wat dacht je ervan om te fietsen over de stadsmuren van Xi’an in China. De stad die bekend is vanwege het terracotta leger heeft nog veel meer te bieden. Vanaf de eeuwenoude muur heb je een mooi uitzicht over de stad en kom je langs leuke tempels en indrukwekkende stadstorens.

Suriname: fietsen langs plantages met oude Nederlandse namen
In Suriname stap je op fiets om langs plantages te fietsen. Je ziet nog veel Nederlandse namen op de oude huizen en in de plaatsjes waar je langs fiets.

Fiets van tempel naar tempel in Sri Lanka en Thailand
Je kunt de fiets ook gebruiken om de bezienswaardigheden in de omgeving te zien. In Sri Lanka bijvoorbeeld. Daar neem je de fiets om de vele tempels in Polonaruwa te kunnen bekijken. Niet in een warm busje of te voet, maar lekker op fiets. Dan ben je overal snel en zie je veel. Dit kan in ook in Ayutthaya in Thailand. Fiets van tempel naar tempel en zie de prachtige oudheden op een andere manier.

Indonesië fietsland: langs het Toba-meer, naar de Borobodur of ontdek de tempels rondom Ubud
In Indonesië kom je op fiets door prachtige gebieden. Door de rijstvelden van Bali bijvoorbeeld of langs het Toba-meer op Sumatra. Je fiets door een groene omgeving en maakt tussenstops bij mooie Hindoeïstische tempels of bij oude Batak huizen.

Fiets tijdens je rondreis Zuid-Afrika en zie giraffes en zebra’s van heel dichtbij
Een spannende fietstocht maak je in Zuid-Afrika. Pak de fiets en ga het wildpark in in Swaziland. Onderweg kom je van alles tegen. Zebra’s, Gnoe’s en giraffes. Terwijl je fiets springen de impala’s voor je opzij.

Wij willen ook fietsen op reis!
Fietsen met kinderen op reis. Lijkt jullie dit wel wat? Neem gerust contact op! Wij plannen graag een fietstocht in jullie reis. Fietsen is niet de enige activiteit die jullie kunnen toevoegen aan jullie reis. We hebben veel activiteiten van raften, kajakken tot ziplinen. Er is van alles mogelijk op onze bestemmingen. Kijk op onze website www.youngtravelcompany.nl of bel: 0619883344. Wij maken graag de reis die bij jullie past!

Janet de Jonge

Janet de Jonge is oprichter van Young Travel Company en heeft reiservaring over de hele wereld. Voor haar werk en met haar gezin is graag op pad om de mooie plekjes op de wereld te ontdekken.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven