P2211643nieuw

 

Jordanië met kinderen

Waar kun je zwemmen tussen het koraal en de gekleurde vissen, wandelen door prachtige natuurgebieden, drijven in de Dode Zee, oude Romeinse steden ontdekken, een wereldwonder bezoeken en slapen in een woestijn? En dat op maar 5 uur vliegen. Jordanië klinkt als een ideale familievakantie en dat is het ook. In Jordanië is zoveel te zien en te doen en zijn de afstanden zo klein dat je in korte tijd al een geweldig leuke vakantie kan hebben. Ga naar Jordanië met kinderen. En zoals alle Jordaniërs zeggen als je ze ontmoet: Welcome to Jordan!

 

familiereizenfotofilmtipskids

 

Onze reizigers over Jordanië met kinderen

De ouders IMG 20200218 124854301 HDR

Stel je voor dat je naar een land toe kan gaan waar je kruisvaarderskastelen kunt bezoeken, zonder te zwemmen in een zee kunt blijven drijven en onder de sterrenhemel kunt slapen. En je ook nog het wereldwonder van de grottenstad Petra kunt bezoeken en kunt ronddolen in een oude Romeinse stad. En dat het ook nog allemaal op auto afstand van elkaar ligt. Dat is wat Jordanië kan bieden. Ik vond het ronduit geweldig! - Edgar (45 jaar)

 

 

 

 

 

 

Kids over Jordanië P1011125

Jordanië is een heel mooi land, ze hebben een mooie cultuur, een mooi klimaat en een heel gastvrij volk! Het volk is aardig maar ook een beetje arm, maar ze klagen er niet over. Hun cultuur is net zoals hun geschiedenis prachtig. Je hebt natuurlijk ook de monumenten en de andere nationale schatten, die prachtig zijn. Het klimaat is perfect voor het strand, waar je een duikje kan nemen in de dode zee! - Jonas (13 jaar)

 

 

 

 

 

prakinfo

excursies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

offerte groot

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven