persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu
Bekijk Cambodja
Familiereizen Japan
Familiereizen Cambodja

Bekijk hier onze meest geboekte reizen
Op maat aan te passen

Cambodja
Cambodja met kinderen

Sawasdee! Overal in Thailand word je welkom geheten door de vriendelijke bevolking. Het is een geweldig vakantieland en er is zo veel te doen. Alleen al in de miljoenenstad Bangkok kijk je je ogen uit. In het noorden van het land zijn de mogelijkheden eindeloos met trekkingen, olifanten verzorgen, dorpjes met kleurrijke bergstammen, leuke stadjes, jungle, bergen en rivieren. En dan nog al die mooie stranden. Er zijn er zoveel! Thailand met kinderen, als je terug komt heb je maar van een ding spijt; dat je niet langer gebleven bent!

Bekijk hier onze voorbeeldreizen

Onze reizigers over Thailand met kinderen

De Ouders

Thailand is een ideale combinatie van cultuur, natuur en ontspanning. Steden, tempels, markten, dieren, bergen, jungle, andere culturen, lekker eten en strand. Het is er allemaal! – Annemieke (44 jaar)

Reizen door Thailand met kinderen gaat zo gemakkelijk. Een aantal keren was er een busje met chauffeur voor ons geregeld en we hebben een binnenlandse vlucht gehad. Maar het hoogtepunt voor onze kids was toch wel met de nachttrein naar Chiang Mai! – Hans (46 jaar)

Camera
Bangkok (2)

Kinderen over Thailand

Het verblijf aan de rivier vond ik een van de gaafste dingen van Thailand. Je kon zo de rivier in springen en je lekker mee laten drijven. ’s Nachts sliepen we in een huisje van bamboe op de rivier. – Lisa (10 jaar)

Het leukste aan Thailand vond ik Chiang Mai. De mooie tempels en de leuke marktjes waar je lekker kan struinen en leuke souvenirs kan kopen vond ik echt te gek. Ook waren overal cafeetjes waar je lekkere verse vruchtensappen kan drinken en ze veel lekkere hapjes hebben. We zijn nog ook nog een dagje naar een olifantenpark geweest en hadden onze eigen olifant om te verzorgen! – Jonas (11 jaar)

 

Kaart
Ayutthaya (1)
Tips met kids
Tips met kids

Leuk om te doen met kinderen in Thailand

Hoogtepunten Thailand

Een familiereis naar Thailand is waanzinnig leuk. Er is zoveel te doen en zien tijdens een rondreis door Thailand met je kinderen dat je tijd te kort gaat komen. Thailand is zo divers en met een gezinsreis naar Thailand kun je alle kanten op.

Bangkok met kinderen

Maar de rondreis Thailand begint natuurlijk in Bangkok. Hier vind je Wat Pho, een enorm lange liggende Boeddha of het koninklijk paleis met de indrukwekkende tempel van de smaragden Boeddha. Stap met je kinderen op de fiets en bekijk Bangkok eens op een andere manier. Ook leuk is om een boottocht te maken door de klongs. Vaar door de smalle kanalen en ervaar het dagelijkse leven van de hoofdstadbewoners. Al onze familiereizen in Thailand beginnen altijd met een paar dagen Bangkok.

Het noorden van Thailand

Reis met je kinderen ook naar het noorden naar Chiang Mai. Dit is het gebied dat bewoont wordt door de bergvolkeren met hun eigen kleding en gebruiken. Ga hier wandelen met je kinderen. Wij hebben trekkings uitgezocht die zeer geschikt zijn voor families. Omdat het noorden van Thailand zo mooi is hebben wij diverse familiereizen naar noord Thailand. Helemaal op noord Thailand gericht is de familiereis Ontdek Noord Thailand of ga op pad met een huurauto met de self drive noord Thailand. Maar ook onze Thailand Compleet en de hoogtepunten van Thailand reis gaan naar het noorden.

Foto & Film Thailand
Foto & Film Thailand

Rondreizen Thailand in beeld

Het Zuiden van Thailand & Khao Sok National Park

Met een reis met kinderen naar Thailand kun je ook naar het zuiden. Hier ligt het Khao Sok National Park. Stap met je gezin in een boot en vaar tussen de steile rotsen door. Of maak samen met een gids een nachtwandeling in de jungle. Jullie slapen als familie in een kindvriendelijke lodge midden in het groen. Een hele bijzondere ervaring. Tijdens de rondreis Thailand compleet en de Self drive Zuid Thailand kom je in dit waanzinnig mooie park.

Naar het strand in Thailand met je gezin

En uiteraard in Thailand sluit je je familiereis af aan het strand. Thailand heeft prachtige stranden en het is zonde om daar niet een paar dagen van te genieten tijdens jullie gezinsreis door Thailand. Ga met je gezin naar Koh Samet om de rondreis af te sluiten of pak het vliegtuig naar het zuiden, naar Koh Pangan, Koh Samui of Krabi. Al onze familiereizen hebben wel een aantal dagen strand op het einde om de reis af te sluiten.

Hoe reis je rond in Thailand

Het vervoer tijdens een rondreis door Thailand met je kinderen is veelal met een minibus met privé chauffeur. Naar Chiang Mai raden wij aan om met de nachttrein te gaan, een superleuke belevenis met kinderen. Ook de familiereizen Thailand maken wij volledig op maat.

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

Landen