Maleisie3 16new

 

Maleisië en Borneo met kinderen

Maleisië is enorm veelzijdig! Op de peninsula vind je de metropool Kuala Lumpur, maar ook koloniale stadjes, berglandschappen met theeplantages en jungle. Je kunt er ook heerlijk naar het strand op een van de vele prachtige eilanden. Maar Maleisië is ook Borneo, waar je nog Orang-Oetans kunt ontmoeten en diep de jungle in kunt trekken. Daarnaast is Maleisië natuurlijk ook het land van de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en het lekkere weer. Ontdek het zelf! Maleisië en Borneo met kinderen is geweldig!

 

familiereizenfoto 1tipskids

 

Onze reizigers over Maleisië en Borneo met kinderen


De ouders Maleisie13 6
Het was echt een droomreis! Ik denk dat dit ook komt doordat het voor ons de eerste keer was om zoiets te doen maar wat een mooi land en wat hebben we veel gezien en gedaan, mede dankzij jou! Alle excursies en transfers en autohuur waren super goed geregeld. Mijn complimenten hiervoor. Altijd op tijd, netjes en we hebben steeds zulke leuke gidsen gehad. Bij de fietstocht in Malakka (wat een geweldig begin); in de jungle en in Cameron  Highlands. In KL was de gids (voor batu cafés en orang asli museum) trouwens ook goed.Malakka vonden wij niet veel aan maar de fietstocht maakte alles goed. Als je malakka in je reis wilt dan moet je dat echt erbij doen. De kinderen vonden het zwembad ookhelemaal het einde dus dat was ook wat waard.
Kuala Lumpur: als tip kun je nog de grootste street food market Jalan Alor opgeven/ aanbevelen. Zit vlakbij het Verdant Hill hotel. Geweldig. Andere avond zijn wij in Grand Hyatt gaan eten en dat was ook een geweldige ervaring met al die lichtjes en uitzicht op Petronas Towers. Overigens zit er bij het verdant Hill hotel een hele leuke straat waar je uit kunt gaan (eten maar ook drankjes). Wij zijn met de kinderen 1 avond echt uitgegaan in de rabbit hole. Heel leuk was dat. 5 min lopen van het hotel.
Nogmaals dank en wij waren heel tevreden. - Marloes van Klinken

 

De kinderen over Maleisië Maleisie1 12
In Maleisië zijn we ook naar een natuurpark gegaan. Dat was echt heel tof. Wie liep over hangbruggen in de jungle en op onze huisjes zaten allemaal apen. Je moest met een bootje de rivier over om er te komen. We gingen ook naar het strand op een eilandje. Je kon daar goed snorkelen en lekker zwemmen. - Robin (10 jaar)

In Maleisië gingen we met een huurauto het land rondrijden. Het is een mooi land en hebben veel mooie dingen gezien. In de hoofdstad waren hele hoge torens en ook leuke markten om naar toe te gaan. – Noortje (9 jaar)

 
 
 
 
 
 
 
excursies prakinfobouwstenen
 
 
  
 
 
offerte groot

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven