Marokko 10 76new

 

Marokko met kinderen

Het is maar 4 uur vliegen en dan ben je al in een compleet andere wereld. De wereld van koningssteden, kasbahs en kamelen. De wereld van heerlijk eten, mooie souks en een vriendelijke bevolking. Een wereld waar je met eigen huurauto lekker zelf op ontdekkingstocht kunt gaan. Tot aan de woestijn, want daar neemt de kameel het over. Prachtige landschappen wisselen elkaar af. Hooggebergtes, palmoases, woestijn, bossen, uitgesleten kloven en strand, alles kom je er tegen. Marokko met kinderen is zo leuk om te doen! Ga met je kinderen op ontdekkingstocht in kasbahs en geniet van de oudheden in de koningssteden, de 1001-nacht sfeer in souks en de prachtige sterrenhemel in de woestijn. Een rondreis door Marokko met kinderen is zo veelzijdig!

 

familiereizenfoto en filmtips met kids

 

 

Onze reizigers over Marokko met kinderen

De ouders Marokko 8 11
Marokko was geweldig! In Marrakech hebben we de souks bezocht, er was zoveel te zien! De kinderen vonden het fantastisch om door de smalle straatjes te dwalen. De nacht in de woestijn was het hoogtepunt. Met de kameel erna toe en dan slapen in zo’n berbertent. Marokko met kinderen is was een super ervaring – Josine van Klaveren (Woerden)

We hebben een mooie reis gehad. Rijden met de huurauto was geen enkel probleem. De wegen zijn goed en met de gps ging het prima. We hebben in de Dades-vallei een leuke wandeling gemaakt met een gids. We hebben allemaal ook erg genoten van de nacht in de woestijn. De rit op de kamelen was leuk en ’s nachts hebben een schitterende sterrenhemel gezien. – Frank Steenkamp (39 jaar, Zwolle)

 

 

 

 

IMG 20170426 092219Kids over Marokko
De markt in Marrakech was zo spannend. Al die smalle straatjes en leuke kraampjes met zo veel leuke dingen. Het was net zoals in de film van Alladin. We zijn ook in de filmstudio’s geweest, dat was superleuk. Er waren stenen die net echt leken, maar waren zo licht dat je ze gewoon boven je hoofd kon houden. – Puck (12 jaar)

We gingen met kamelen de woestijn in. Na een tijdje kwamen we uit bij een kamp en sliepen we in een grote tent. ’s Nachts waren er heel veel sterren. Het was echt heel leuk – Boaz (9 jaar)

 

 

 

 

 

 

excursiesprakinfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

offerte groot

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven