YTC slide 3nieuw2

Waar kunnen wij naar toe op reis met kinderen? Individuele reizen met kinderen

Vaak krijgen wij de vraag waar kunnen wij het beste naar toe op reis met onze kinderen. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in reizen met kinderen is die vraag is toch niet zo makkelijk te beantwoorden Dit hangt namelijk van een aantal zaken af en dan met name van de interesses en voorkeuren van de familieleden die mee op reis gaan. Hieronder een aantal tips voor individuele reizen met kinderen.

 

1. Houden jullie van natuur of van cultuur? Maleisie3 16 kleinnieuw
Sommige families vinden het heerlijk om door oude stadjes te slenteren, tempels te bezoeken, een lokale markt af te lopen en af een toe een museum.  In Azïe kan dit heel goed in Vietnam, China, Sri Lanka of Thailand.
Anderen trekken er liever op uit in de natuur, maken graag een lange wandeling of gaan op zoek naar dieren die je thuis niet tegen komt. Voor echte natuurliefhebbers zijn Costa Rica, Borneo of Suriname waanzinnige landen, maar ook Zuid-Afrika is een aaneenschakeling van mooie natuur.

 

 

 

 

 

IMG 0679nieuw2
 

Top 5 reizen met kinderen - verre familiereizen

  

1. Sri Lanka – 15-daagse familierondreis SriLanka6 4 kleinnieuw
Sri Lanka is een fantastisch land om rond te reizen met kinderen. Er is zoveel te zien en te beleven en aan het einde kun je heerlijk bijkomen aan het strand. Tijdens deze rondreis reis je samen met een privé-chauffeur en bezoek je alle hoogtepunten van Sri Lanka. Je bezoekt het culturele gedeelte in de Gouden Driehoek. Ontdekt de prachtige natuur in de bergen en wildparken. Lees meer..

 

 

 

 

  

Indonesie 8nieuw2

Ga op zoek naar zeeschildpadden met kinderen! SriLanka9 3 kleinnieuw

Zeeschildpadden zijn indrukwekkende dieren.  Ze leven al miljoenen jaren op onze aarde, maar is een bedreigd diersoort. Op een aantal van onze reizen kun je deze prachtige dieren in levende lijve zien en nog wel op een heel bijzonder moment, namelijk als ze hun eieren komen leggen aan land. Een indrukwekkend moment voor iedereen. In het donker zie je ze het strand opkomen om hun eieren te komen leggen. Uiteraard ga je samen met een deskundige gids op zoek naar zeeschildpadden met je kinderen.

 

IMG 0668abnieuw2

Fietsen rond de wereld: onze favoriete fietstours door wereldsteden en natuurparken! Fietsen met kinderen op reis.

Nederland is een fietsland. Wij fietsen graag en veel. Maar wist je dat je dat ook heel goed op vakantie met je kinderen in een ver land kan doen? Lees hier hoe je in diverse landen een fietstocht kan inplannen in jouw reis. Fietsen met kinderen op reis!

Fietsen, lekker actief bezig zijn en heerlijk buiten. We doen het allemaal veel. Om ergens te komen en ook om te bewegen en om iets te kunnen zien en beleven. Ook op reis kan dit. In veel landen zijn leuke fietstochten uitgestippeld en staan goede fietsen voor je klaar. En het leuke is, het kan op verschillende manieren, maar net wat bij jullie past.

Op fietstour door Bangkok: van Chinatown tot lokale buurtjes
Vinden jullie leuk om door een stad te fietsen? Dit kan bijvoorbeeld in Bangkok. Samen met een gids fietsen jullie door de straatjes van Chinatown en zie je hoe de mensen hier wonen en werken. Je steekt met een pontje de Chao Praya over, de rivier die dwars door de stad stroomt om vervolgens verder te fietsen door de buurten aan de overkant.

Over de stadsmuren langs de terracotta legers: fietsen in Xi’an China
Wat dacht je ervan om te fietsen over de stadsmuren van Xi’an in China. De stad die bekend is vanwege het terracotta leger heeft nog veel meer te bieden. Vanaf de eeuwenoude muur heb je een mooi uitzicht over de stad en kom je langs leuke tempels en indrukwekkende stadstorens.

 

DSCN3761 12

Sportieve activiteiten met kinderen op reis

Op reis naar verre landen betekent niet alleen maar stil zitten en kijken. Integendeel! In veel landen kunnen ook de sportievelingen hun hart ophalen. Kijk maar eens! Hieronder een overzicht van sportieve activiteiten met kinderen op reis. 

Ziplinen / Highrope parcours
Een ideale activiteit met kinderen is natuurlijk ziplinen of een highrope parcours. Stevig vastgemaakt klim, schommel en zwier je door de toppen van de bomen door de meest prachtige natuurgebieden. Er zijn ontzettend veel plaatsen in onze landen waar dit kan, we noemen hier een aantal:
In Zuid-Afrika heb je een bijzonder mooi parcours bij Magoebaskloof, de zipline gaat hier onder andere over een waterval
In Thailand heb je een unieke ervaring bij Chiang Mai. ‘Flight of the Gibbons’ heeft deze naam gekregen omdat de kans bestaat dat je tijdens het zwieren door de bomen, vergezeld wordt door deze apen.
In Costa Rica is er in een aantal parken de zogenaamde Sky-tram. In een kleine cabine zweef je door de toppen van de bomen door het park. Eenmaal boven aangekomen, kun je met een zipline weer naar beneden.
Ook in Sri Lanka, Vietnam en Maleisië zijn diverse plaatsen waar je kunt ziplinen.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven