YTC slide 3

Reviews YoungTravel Company: wat vinden onze klanten?

Al een paar jaar gaan er gezinnen op reis met ons. Na afloop hebben wij altijd contact om te informeren of alles naar wens was en hoe zij hun reis hebben beleefd. Hieronder een  aantal reacties die wij ontvingen van onze klanten.

 18278191 1541094039255161 8618382890832378723 o

Hi Janet,
Wij zijn gisteren teruggekomen van onze fantastische reis. Wat een heerlijk land!
Alles was erg goed geregeld en de accommodaties allemaal prima tot geweldig. Vooral Amanta Beach en the Notary's House sprongen eruit.
Groetjes Inge, Sri Lanka, juli 2018

 

Hi Janet! 
Dank voor je mail. We hebben een fantastische reis gehad. Enorm genoten en te gekke dingen gezien!
Dank voor het opzetten van de reis! We zijn zeer tevreden!
Groet Annelies & familie, China en Thailand augustus 2018

 

Hi Janet,  IMG 1330
We hadden een geweldige reis. Dilip onze driver en gids was top. 
Heel veel dank voor jouw hulp iig.
Groetjes Simone en Cees, Sri Lanka augustus 2018

  

Goedemiddag Janet,  
We hebben een heerlijke vakantie gehad, het was allemaal super geregeld.
Bedankt!   
Met vriendelijke groet,
Elly de Vries,  Vietnam augustus 2018

 

Hi Janet,   IMG 2748
Het was echt een droomreis! Ik denk dat dit ook komt doordat het voor ons de eerste keer was om zoiets te doen maar wat een mooi land en wat hebben we veel gezien en gedaan, mede dankzij jou! Alle excursies en transfers en autohuur waren super goed geregeld. Mijn complimenten hiervoor. Altijd op tijd, netjes en we hebben steeds zulke leuke gidsen gehad. Bij de fietstocht in Malakka (wat een geweldig begin); in de jungle en in Cameron  Highlands. In KL was de gids (voor batu cafés en orang asli museum) trouwens ook goed.Malakka vonden wij niet veel aan maar de fietstocht maakte alles goed. Als je malakka in je reis wilt dan moet je dat echt erbij doen. De kinderen vonden het zwembad ookhelemaal het einde dus dat was ook wat waard.
Kuala Lumpur: als tip kun je nog de grootste street food market Jalan Alor opgeven/ aanbevelen. Zit vlakbij het Verdant Hill hotel. Geweldig. Andere avond zijn wij in Grand Hyatt gaan eten en dat was ook een geweldige ervaring met al die lichtjes en uitzicht op Petronas Towers. Overigens zit er bij het verdant Hill hotel een hele leuke straat waar je uit kunt gaan (eten maar ook drankjes). Wij zijn met de kinderen 1 avond echt uitgegaan in de rabbit hole. Heel leuk was dat. 5 min lopen van het hotel.
Nogmaals dank en wij waren heel tevreden.
Groeten,
Marloes van Klinken, Maleisie, juli 2018 indonesie 677


Hi Janet,  
 Alvast heel kort, wij hebben een fantastische reis gehad, complimenten voor het programma en de organisatie! Wij en de kinderen hebben echt genoten, een heel leuk avontuur!

Familie Grootenboer, Sri Lanka, augustus 2018

 

Hoi Janet
Leuk om je te vertellen over onze ervaringen met de door jou (perfect) geregelde reis.
Enven de korte versie:
We hebben een nacht langer in Gibara bijgeboekt en daarvoor een nacht in Camaquay laten varen, daarvan hebben we geen seconde spijt gehad. 18278846 1541092969255268 1993383986841941480 o
Achteraf bezien denken we dat wij (omdat we niet gewandeld hebben etc) ook in Trinidad met een nacht minder gekund hadden en dan een nacht extra in Playa Larga hadden willen blijven. Maar die zaken doen helemaal niets af aan de fantastische reis. Je hebt voor ons echt een ideale reis samengesteld .
Groetjes, Milanda , Cuba mei 2018
 

 

Beste Janet,
We hebben een fijne vakantie gehad. Alles was goed geregeld. De hotels waren erg fijn.  Met name de Riad Yamina in Marakesh, Riad Caravane in Air Ben Haddou en RIad dar Zitoune in Taroudant waren uitzonderlijk. Zowel als hotel, als vriendelijkheid eigenaaren en personeel. De excursies waren goed. Al met al ben ik blij met de vakantie die je voor ons hebt geregeld, en ik zou je aan iedereen aanraden.
groet
Herbert Blok , Marokko mei 2018

 

Thailand 4 36In 2017 wilden wij een vakantiereis naar Sri Lanka maken. We kozen voor een privé rondreis met chauffeur. Van de verschillende reisorganisatie offertes stak die van Young Travel Company er duidelijk boven uit. Eigenaresse Janet de Jonge kwam met prima ideeën voor het reisschema, maar bleek ook heel flexibel bij het wijzigen van vluchten, hotels en route naar eigen voorkeur, Chauffeur Madawa vergezelde ons de hele reis; loodste ons niet alleen betrouwbaar en kundig door het verkeer, maar bleek ook een prima gids bij de bezienswaardigheden en prettig gezelschap. Ter plekke informeerde de lokale agent van Janet regelmatig of alles naar wens liep en bood nog een extra rondleiding en diner in Colombo aan. Zo hebben we met Young Travel Company helemaal op maat en comfortabel van de mooie en diverse Sri Lanka natuur, rijke historie en gastvrije bevolking kunnen genieten. Zeker ook het voorstel om de laatste nacht in het luxueuze Galle Face hotel in Colombo (zie foto) door te brengen viel bij ons in goede aarde en was een stijlvolle afsluiting van een mooie reis.
Monique & Geerhard, Sri Lanka, november 2017

  


IMG 20160809 104737Hoi Janet,    
We hebben een super leuke reis gehad! Veel mooie dingen gezien en ik vond de opbouw -eerst cultuur, dan natuur, dieren en tot slotte strand heel fijn.
Sommige dagen waren drukker dan andere en zo af en toe had er nog wel iets bij gekund al vonden de kinderen de middagen in het hotel zwembad heerlijk.
Onze gids was heel goed en heeft af en toe ook nog ets extra’s geregeld  zoals sea turtle hatching en een spice garden. Al met al een mooie ervaring. Dank voor alle hulp.
Dennis Mulder, Sri Lanka, augustus 2017

 


Het was een superreis! Veel gezien en gedaan.  Was helemaal goed georganiseerd. 
- We kwamen direct al veel gezinnen tegen met Nederlandse kinderen, geeft vertrouwen :)
- Geen International rijbewijs nodig bij avis
IMG 20170428 170813- Hotels waren stuk voor stuk super. Hadden allemaal wifi en een prima ontbijt. De hotels in Zagora en met name die in Taroudant staken er nog bovenuit. Die van Taroudant had 2 franse eigenaren en je voelt je er direct helemaal thuis. Je wordt verwelkomt met fruit en sinaasappelsap en komt heerlijk tot rust. Dit hotel (of B&B) was wel heel moeilijk te vinden, er stond geen bord langs de weg, alleen 1 bordje "Zidania" naar de toegangsweg tot het plaatsje.
- Alle transfers e.d. waren goed geregeld, ook de eindtransfer was keurig op tijd.
Kortom weinig tot niets te klagen.
Groeten,
Famillie  Bakker,  Marokko, mei 2017

 

 

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany

instagram   facebook

 

GGTO logo Blauw          websitelogo          Logo Allianz Global Assistance2

 © 2017 | Young Travel Company

Ga naar boven