DSCN3761 12

Sportieve activiteiten met kinderen op reis

Op reis naar verre landen betekent niet alleen maar stil zitten en kijken. Integendeel! In veel landen kunnen ook de sportievelingen hun hart ophalen. Kijk maar eens! Hieronder een overzicht van sportieve activiteiten met kinderen op reis. 

Ziplinen / Highrope parcours
Een ideale activiteit met kinderen is natuurlijk ziplinen of een highrope parcours. Stevig vastgemaakt klim, schommel en zwier je door de toppen van de bomen door de meest prachtige natuurgebieden. Er zijn ontzettend veel plaatsen in onze landen waar dit kan, we noemen hier een aantal:
In Zuid-Afrika heb je een bijzonder mooi parcours bij Magoebaskloof, de zipline gaat hier onder andere over een waterval
In Thailand heb je een unieke ervaring bij Chiang Mai. ‘Flight of the Gibbons’ heeft deze naam gekregen omdat de kans bestaat dat je tijdens het zwieren door de bomen, vergezeld wordt door deze apen.
In Costa Rica is er in een aantal parken de zogenaamde Sky-tram. In een kleine cabine zweef je door de toppen van de bomen door het park. Eenmaal boven aangekomen, kun je met een zipline weer naar beneden.
Ook in Sri Lanka, Vietnam en Maleisië zijn diverse plaatsen waar je kunt ziplinen.

Raften
Op meerdere plekken tijdens onze reizen kun je raften! Ga met je familie en een ervaren gids in een rubberboot en bedwing een van de vele rivieren. Het leuke bij de raften is naast het sportieve gedeelte je ook veel van de natuurlijke omgeving en dieren meekrijgt.

In Costa Rica staat de Rio Pacuare bekend om het raften. Raften kan hier in allerlei niveaus voor alle leeftijden.
In Zuid-Afrika kan je raften in de buurt van Kruger, op de panoramaroute.
In Indonesië wordt onder andere geraft in de buurt van Ubud.
Wil je in Maleisië raften, dan lassen we een extra stop in bij het plaatsje Ipoh. In Sri Lanka wordt voor het raften de plaats Kitulgala aangedaan, middenin de jungle.

Mountainbiken, kanoën, snorkelen en surfen
Naast bovengenoemde sporten, zijn er nog veel meer mogelijkheden natuurlijk. Op onze bestemmingen zijn vaak ook mogelijkheden voor onder andere mountainbiken, kanoën, snorkelen en surfen.

Wij willen ook sportief op reis op reis!
Lijkt jullie dit wel wat? Neem gerust contact op! Wij plannen graag een sportieve activiteit in jullie reis. We hebben veel activiteiten van raften, kajakken tot ziplinen. Er is van alles mogelijk op onze reizen. Kijk op onze website www.youngtravelcompany.nl of bel: 06-19883344. Wij maken graag de reis die bij jullie past!


Janet de Jonge

Janet de Jonge is oprichter van Young Travel Company en heeft reiservaring over de hele wereld.  Voor haar werk en met haar gezin is graag op pad om de mooie plekjes op de wereld te ontdekken.

 

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven