SriLanka6 4 1new

Sri Lanka met kinderen

Sri Lanka is een fantastisch land om te rond te reizen met kinderen. Tijdens een reis door Sri Lanka met kinderen zie je van alles. Je bezoekt prachtige grote tempels, je ziet grotten met Boeddhabeelden, je gaat op zoek naar wilde olifanten in nationale parken, je wandelt door theeplantages hoog in de bergen, je struint door de ruïnes van oude steden en luiert aan heerlijke stranden. Sri Lanka is een heerlijk eiland waar je in een vakantie de meest uiteenlopende dingen kunt doen, het weer lekker is en de mensen allervriendelijkst. Bovendien zijn de afstanden niet te groot en word je rondgereden door een uitstekende gids/chauffeur. Sri Lanka met kinderen is geweldig!

 

familiereizenfototipkids
 
 

Onze reizigers over Sri Lanka met kinderen

 

De oudersSriLanka6 1
We hebben een geweldige vakantie gehad in Sri Lanka met kinderen. We hebben genoten van alles wat we gezien hebben. We hebben fietstochtjes gemaakt, olifanten gezien, op safari geweest en ook nog lekker aan het strand gelegen. Het was allemaal prima geregeld, de hotels waren goed en we hadden een super goede gids/chauffeur. Hij wist veel te vertellen en was erg aardig, zeker voor de kinderen. - Fam. De Visser (Tiel).


Sri Lanka is een fantastisch land om rond te reizen met kinderen. Zeker met een gids/chauffeur is het ideaal en heel ontspannen. De chauffeur wist zoveel te vertellen en kende leuke plekjes om te stoppen. Ook met de kinderen was hij heel leuk. Wij vonden de afwisseling in Sri Lanka erg leuk. Tempels, bergen, safari en uiteindelijk strand. Het was een super reis. – Astrid (43 jaar, Apeldoorn)

 

 


SriLanka5 9Kinderen over Sri Lanka
Het was een leuke vakantie. We gingen tussen hele oude tempels fietsen en in Kandy zagen we een hele mooie tempel waar ze een tand van Boeddha bewaren. We zijn ook nog op een strand geweest waar ’s nachts zeeschildpadden kwamen om hun eieren te leggen. – Ellis (11 jaar)

Mijn ouders hadden een super vakantie voor ons uitgezocht naar Sri Lanka. We hebben allemaal erg genoten. We hebben veel gezien en gedaan, maar we hadden ook altijd een hotel waar we lekker konden zwemmen en chillen. De olifanten opvang vond ik echt leuk. We konden heel dicht bij de olifanten komen en ze voederen. – Jasmijn (14 jaar)
 
 
 
 
excursies Prakinfo

 

  

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

offerte groot

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven