IMG 1405bnieuw

Terug

Tips met kinderen naar China

China is zo'n leuk land om met kinderen naar toe te gaan! Er zijn heel veel dingen te doen en te zien. Op deze pagina de tips als je met kinderen naar China gaat. Deze hoogtepunten mag je niet missen tijdens een reis naar China!

 

Ga vliegeren op het plein van de Hemelse Vrede China 1 6
Het herkenningspunt van Beijing is natuurlijk het plein van de Hemelse Vrede en de daaraan liggende Verboden Stad. Bij mooi weer zie je op het plein heel veel kinderen vliegeren. Hoe leuk is het om dit ook met je eigen kinderen te doen! Op het plein zijn diverse kraampjes waar je een eigen vlieger kunt kopen.

 

 

 

 

 

 

Fietsen over de stadsmuur van Xi’an China 13 2
Een van de tips als je met kinderen naar China gaat; ga fietsen! Xi’an staat bekend om zijn terracotta leger. Maar dat is niet het enige wat je er kunt zien. De binnenstad is omgeven door een enorme stadsmuur. De muur is zelfs zo breed dat je er over kunt fietsen! Huur een fiets en fiets van stadspoort naar stadspoort. Onderweg kom je leuke tempels en kraampjes tegen en je hebt een mooi uitzicht over de stad.

 

 

 

 

 

Reis per supersnelle trein China 13 36
In China zijn de afstanden enorm. Een leuke manier om van plaats naar plaats te reizen is per trein. En in China worden ze steeds moderner en sneller. Je kunt kiezen tussen dag- en nachttreinen.

 

 

 

 

 

 

 

Neem je fiets mee op de boot en vaar tussen het karstgebergte China 13 9
China is gelukkig niet alleen maar grote steden. In het zuiden bij Yangshuo heb je prachtige natuur. De rivier slingert hier tussen rijstvelden en hoge kartsbergen. Hoe leuk is het om op je fiets door de groene rijstvelden te fietsen tot je bij de rivier komt. Daar ga je aan boord en zak je langzaam de rivier verder af.

 

 

 

 

 

 

Geniet van Panda’s in het echt China 3 3
Pandaberen zijn natuurlijk het symbool van China en ze zijn zo leuk om te zien! Helaas is het spotten van panda’s in het wild heel moeilijk, maar in Chengdu heb je wel een kans om panda’s te ontmoeten. Breng een bezoek aan het Panda Breeding Centre en zie met eigen ogen deze enorme knuffelberen. Met een beetje geluk zijn er ook baby-panda’s die lekker aan het spelen zijn!

 

 

 

 

 

Kookles van de lokale bevolking China 13 29
In de omgeving van Lijang en Dali vind je nog veel mensen die volgens hun eigen oorspronkelijke cultuur leven. Vaak hebben ze nog hun eigen klederdracht en taal. Hoe leuk is het om samen met een gids naar een van hun dorpjes te fietsen en te zien hoe zij wonen en leven. Als je wilt kun je er ook een heuse kookles volgen!

 

 

 

 

 

 

Krijg lessen Kung Fu in een echt klooster China 13 12
Luoyang is een tussenstop tussen Beijing en Xi’an. Hier stop je om een bezoek te brengen aan het Shaolinklooster. Dit is een super leuke excursie in China met kinderen. In dit klooster is de basis gelegd voor de vechtsport ‘Kung Fu’. Het is een prachtig klooster om te ontdekken en je kan hier ook lessen mediteren en Kung Fu volgen.

 

 

 

 

 

 

offerte aanvragen

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven