IMG 2590new

terug

Tips met kinderen naar Maleisië en Borneo

Maleisië is zo'n leuk land om met kinderen naar toe te gaan! Er zijn heel veel dingen te doen en te zien. Op deze pagina de tips als je met kinderen naar Maleisië of Borneo gaat. Deze hoogtepunten mag je niet missen tijdens een reis naar Maleisië en Borneo!

 


Fiets Fiets Fiets Maleisie11 1
Je zou het misschien niet verwachten, maar Maleisië is ideaal om ter verkennen per fiets. Of het nu door het drukke Kuala Lumpur of op het platteland rondom Melaka is, er zijn vele fietstochten te maken. Zeker ook met kinderen, want er zijn ook altijd kinderfietsen beschikbaar. Fiets tussen de rijstvelden en dorpjes of langs de bezienswaardigheden van Kuala Lumpur of Georgetown. Ervaren gidsen geven onderweg ook nog leuke en leerzame informatie. 

 

 

 

 

 


Vlinder, insecten en andere kriebelbeestjes IMG 0110
In de Cameron Highlands is veel te doen en te zien. Maar ben je op stap met kleine Freek Vonkjes? Breng dan ook eens een bezoek aan de vlinderboerderij. Niet alleen zie je daar vlinders, maar ze hebben ook allerlei andere dieren en insecten. Wat dacht je van een reuze wandelende tak, grote kevers of een wandelend blad? De medewerkers leggen graag uit en sommige mag je zelf even vasthouden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Muurschilderingen IMG 2635
In Maleisië houden ze niet van saaie muren. Ze fleuren ze graag op met mooie, kleuurijke schilderingen. Als je in Melaka een boottochtje maakt zie je de mooiste voorstellingen. In Georgetown (Op Penang) vind je te voet ook de leukste muurschilderingen.Maak er een leuke speurtocht van met je kinderen!

 

 

 

 

 


Canopy walk IMG 2136
Een wandeling in de jungle is geweldig. Al die geluiden en geuren en ook nog de kans om wilde dieren te zien. Maar nog leuker is het om er hoog doorheen te lopen. Bij Taman Negara is een canopy walk waarbij je door de toppen van de bomen loopt en er op een andere manier naar kijkt, Spannend, leuk en leerzaam!

 

 

 

 

 

 


Ga snorkelenMaleisie6 20
Maleisië en Borneo kennen droomeilanden. Witte strand, wuivende palmen en een azuurblauwe zee. Maar ook wat daar onder water leeft is schitterend om te zien. En al dat moois kun je al zien door te gaan snorkelen. Vaak kan dat al meteen vanaf het strand. Maar het is ook mogelijk om met een boottcohtje mee te gaan. Ze nemen je dan mee naar de mooiste plekjes. Is het voor je kind lastig om met een duikbril en snorkel om te gaan? Tegenwoordig heb je ook maskers en snorkels in een, ideaal voor kinderen. 

 

 

  

 


Zeeaquarium in Kuala Lumpur IMG 9886
Wil je even ontsnappen aan de warmte en drukte van Kuala Lumpur? Ga dan naar het zeeaquarium van de stand. Het ligt onder in een winkelcentrum naast de Petronas Twin Towers. Het is prachtig ingericht en de mooiste en grootste vissen zijn er te zien. Je krijgt alvast een voorproefje van wat je later tijdens het snorkelen te zien krijgt. 

 

 

 

 

 


Turtle Island Turtle Island Turtle
Hoe mooi is het om je kinderen het wonder te laten mee maken van een zeeschildpad die aan pand komt om eieren te leggen. In Azië heb je verschillende plaatse waar zeeschildpadden aan land komen om eieren te leggen. Om dit proces te beschermen zijn er ook in Maleisië veel plaatsen waar ze beschermde gebieden hebben aangewezen en waar ze met zorg dit proces in de gaten houden. Als bezoeker kun je op Turtle Island (vanaf Sandakan, Sabah) dit meebeleven. Je slaapt een nachtje op dit prachtige eiland en in de nacht ga je met de rangers mee op zoek. Een indrukwekkende ervaring. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 offerte groot

 

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven