IMG 20170808 140349 1new

Terug

Tips met kinderen naar Thailand 

Thailand is zo'n leuk land om met kinderen naar toe te gaan! Er zijn heel veel dingen te doen en te zien. Op deze pagina de tips als je met kinderen naar Thailand gaat. Deze hoogtepunten mag je niet missen tijdens een reis naar Thailand!

 

De Olifant Thailand 4 18
De olifant is het symbool van Thailand. Bij een vakantie met kinderen naar Thailand hoort ook zeker een ontmoeting met de olifanten. In het noorden, rondom Chiang Mai zijn diverse olifanten opvangkampen. Het is een belevenis om er een te bezoeken en een dagje mee te helpen met de verzorging. Je geeft ze eten, maakt speciaal voedsel voor ze klaar en geeft ze een bad in de rivier. Voor kinderen een hoogtepunt van de vakantie.

 

 

 

 

 


Khao Sok National Park Thailand 7 6
In het zuiden van Thailand ligt Khao Sok National Park. Het is een van de oudste regenwouden ter wereld en een schitterend park. Middenin het park ligt een groot meer omgeven door enorme kalkstenen rotsen. Er zijn hier veel verschillende activiteiten mogelijk. Een boottocht op het meer, bezoek aan een grot, zelf wandelen of met een gids. Of om te ontspannen, lekker tuben op een van de rivieren. Het is een waanzinnig mooi park en een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de jungle van Azië.
 

 

 

 


Bergstammen in het noorden van Thailand Thailand 4 38 
In het noorden van Thailand wonen vele bergvolkeren. In afgelegen dorpjes leven ze nog op traditionele manier in vaak nog eigen klederdracht. Ook met kinderen is het leuk om ze te bezoeken en te ervaren hoe ze leven. Het leukste is om er ook een nachtje te blijven. Zo maak je echt kennis met deze groep mensen en hun gewoontes. Kinderen leggen vaak makkelijk contact met andere kinderen zonder elkaars taal te spreken. Samen met een gids gaan jullie op pad. Om de dorpjes te bereiken zal ook een gedeelte van de route gelopen moeten worden.

 

 

 

 

Sportief in Thailand Thailand 2 22 
Ook in Thailand is het mogelijk om een actieve vakantie te hebben. Op veel plaatsen is het mogelijk om te gaan fietsen of te kanoën. Een ander avontuurlijke activiteit is om te gaan ziplinen. Op meerdere plaatsen in Thailand is dit mogelijk. Hoe leuk is om met een helm op door de toppen van de bomen te zweven omgeven door jungle.

 

 

 

 

 


Slapen op een raft Thailand 2 10
Veel mensen bezoeken in het Westen van Thailand de River Kwai om de beroemde brug te zien en de Burma-spoorlijn. Maar het allerleukste van dit gebied zijn toch echt wel de overnachtingen. In de jungle langs de rivier liggen de zogenaamde junglerafts. Dit zijn uit bamboe opgetrokken huisjes op de rivier. Je hebt er geen elektriciteit maar wel een comfortabel bed en badkamer. Overdag kun je zo de rivier in springen om te zwemmen en ’s nachts hoor je de geluiden van de jungle.

 

 

 

 

Fietsen Thailand 3 1
Veel mensen zullen bij Thailand niet direct aan fietsen denken, maar toch is het super om te doen. Het kan op verschillende plaatsen. In Bangkok bijvoorbeeld fiets je door Chinatown en steek je met de fiets de rivier de Chao Praya over. In Ayutthya kun je op de fiets de tempels langs fietsen en in Chiang Mai trek je erop uit om de dorpjes rondom Chiang Mai te ontdekken.

 

 

 

 

 

Nachttrein Thailand 2 6
Voor kinderen een belevenis en in Thailand kan het. Een deel van je reis met de nachttrein afleggen. Je stapt in Bangkok of Ayutthaya in en de volgende ochtend word je wakker in Chiang Mai. Onderweg slaap je lekker op het ritme van een schuddende trein. Uiteraard slaap je in een slaapcabine met 2 of 4 personen. 

 

 

 

 

 

 

offerte groot

 
 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven