Zuid Afrika 8 17new

Terug

Tips met kinderen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is zo'n leuk land om met kinderen naar toe te gaan! Er zijn heel veel dingen te doen en te zien. Op deze pagina de tips als je met kinderen naar Zuid-Afrika gaat. Deze hoogtepunten mag je niet missen tijdens een reis naar Zuid-Afrika!

 

Safari  IMG 20210118 WA0009
Zuid-Afrika is het land van de Safari. Er zijn verschillende parken in Zuid-Afrika waar je op safari kan gaan. Maar er zijn ook verschillende manieren om op safari te gaan. Natuurlijk kan je met je eigen auto de parken gaan verkennen op zoek naar wild. Maar het kan ook samen met een gids te voet of op de fiets. Er zijn parken waar je met een gids in een open terreinwagen op pad kan. Nachtsafari’s behoren ook tot de mogelijkheden. Samen met een gids in het donker om te zien welke dieren er dan tevoorschijn komen.

 

 Sportief in Zuid-Afrika IMG 20210118 WA0010
Zuid-Afrika is ook zeer geschikt voor een sportieve vakantie. Je kan er onder andere raften, moutainbiken, ziplinen, steppen en tokkelen

 

 

 
Walvissen en pinguïns Hermanus 9
Zuid-Afrika is niet alleen het land van de wilde dieren, maar ook het land waar je de dieren van de zee kunt ontmoeten. In de zomermaanden komen in het zuiden veel walvissen voor. Al vanaf de kust kun je ze zien. Nog leuker is het om met een boot de zee op te gaan en ze van dichtbij te bekijken. Pinguins komen ook op aantal plaatsen aan land. Een van de beste plekken om pinguins te zien is op Boulder’s Bay bij Simons Town. Dit is goed te combineren met een bezoek aan Kaap de Goede Hoop.

 

 

 


Lesotho Lesotho 7
Wil je nog iets extra's aan je reis toevoegen? Een ander land in Zuid-Afrika bezoeken? Ga dan naar Lesotho! Dit kleine landje midden in Zuid-Afrika is een totaal andere ervaringen. Prachtige bergen, kleine dorpjes waar de Basotho wonen, rotsschilderingen, watervallen, ponyrijden; het is er allemaal in Lesotho. Je slaapt in een leuke lodge waar kinderen meer dan wlekom zijn en van waar jullie allerlei diverse activiteiten kunnen ondernemen. Hebben jullie wat tijd over? Ga naar Lesotho! Je krijgt er geen spijt van!
 

 

 

 

 

 

offerte groot

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven