persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
aangesloten bij VVKR, GGTO en Trees for all
Menu

Top 5 reizen met kinderen

1. Sri Lanka – 15-daagse familierondreis
Sri Lanka is een fantastisch land om rond te reizen met kinderen. Er is zoveel te zien en te beleven en aan het einde kun je heerlijk bijkomen aan het strand. Tijdens deze rondreis reis je samen met een privé-chauffeur en bezoek je alle hoogtepunten van Sri Lanka. Je bezoekt het culturele gedeelte in de Gouden Driehoek. Ontdekt de prachtige natuur in de bergen en wildparken.

2. Marokko – Marrakech, kasbahs & woestijn
Met deze reis ga je per huurauto door het magische zuiden van Marokko. Een reis die ideaal is voor herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie. Je begint in de waanzinnige stad Marrakech, bezoekt de kasbah van Aït Ben Haddou, verkent de Gorge du Dades en slaapt uiteraard een nachtje in de woestijn, waar je op je kameel naar toe gaat.

3. Zuid-Afrika – familierondreis Zuid-Afrika Classic Tour 
Dit immense land is zo gaaf om te ontdekken met je kinderen. Met je eigen huurauto ga je op pad en kom je ieder keer weer in een totaal ander landschap. Je gaat op safari in het Krugerpark, ontdekt het koninkrijk Swaziland. Vaart tussen de nijlpaarden in St. Lucia, beleeft de prachtige kustlijn van de tuinroute en bezoekt uiteraard de leukste stad van Afrika: Kaapstad.

4. Vietnam – 23-daagse familierondreis meet the people
Wat een geweldig land is Vietnam toch! En zo leuk met kinderen! De afwisseling is ook heerlijk. Wereldsteden Hanoi en Ho Chi Minh met fantastische markten en tempels, relaxen aan boord van een boot in Halong Bay, wandel tussen de bergstammen of fiets door de Mekong Delta en ook in Vietnam kun je naar het strand.

5. Costa Rica – 16-daagse familirondreis Costa Rica Pura Vida 
Het land van de natuurliefhebbers en de sportievelingen. Dit land telt meer dan 25 nationale parken en met de huurauto kunnen jullie ze heel goed ontdekken. De variatie is ook heel groot, sommige hebben jungle tot op het strand, liggen rondom een vulkaan of ga je per boot door de mangrove. Dat je hierbij ook nog prachtige wilde dieren ziet maakt het plaatje compleet.

Praat mee over deze blogpost.