persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

Top 5 reizen met kinderen

Wij organiseren familiereizen over de hele wereld en iedere reis is weer anders. Onze reizen sluiten aan bij de wensen van de reizigers, ze zijn volledig op maat gemaakt. Het land dat jullie kiezen hangt af van jullie interesses en voorkeuren. En ook van periode waarin jullie reizen. Zo zijn reizen in herfstvakantie weer anders dan reizen in de meivakantie en natuurlijk ook weer anders dan de zomervakantie. Hieronder staan de reizen die bij ons vaak geboekt worden door het jaar heen. Het zijn voorbeeldreizen want iedere reis wordt speciaal voor jullie aangepast. Staat de reis die jullie aanspreekt er niet tussen? Geen nood, wij hebben nog veel meer keuze!

1. Sri Lanka in een Notendop– 15-daagse familierondreis
Sri Lanka is een fantastisch land om rond te reizen met kinderen. Er is zoveel te zien en te beleven en aan het einde kun je heerlijk bijkomen aan het strand. Tijdens deze rondreis reis je samen met een privéchauffeur en bezoek je alle hoogtepunten van Sri Lanka. Je bezoekt het culturele gedeelte in de Gouden Driehoek. Ontdekt de prachtige natuur in de bergen en wildparken.

2. Marrakech, kasbahs & woestijn – 8-daagse gezinsreis Marokko
Met deze reis ga je per huurauto door het magische zuiden van Marokko. Een reis die ideaal is voor herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie. Je begint in de waanzinnige stad Marrakech, bezoekt de kasbah van Aït Ben Haddou, verkent de Gorge du Dades en slaapt uiteraard een nachtje in de woestijn, waar je op je kameel naar toe gaat.

3. Classic South Africa – 23-daagse familiereis Zuid-Afrika
Dit immense land is zo gaaf om te ontdekken met je kinderen. Met je eigen huurauto ga je op pad en kom je ieder keer weer in een totaal ander landschap. Je gaat op safari in het Krugerpark, ontdekt het koninkrijk Swaziland. Vaart tussen de nijlpaarden in St. Lucia, beleeft de prachtige kustlijn van de tuinroute en bezoekt uiteraard de leukste stad van Afrika: Kaapstad.

4. Kuala Lumpur & Sabah – 15-daagse rondreis Borneo met kinderen
Echt de jungle in en Orang-Oetans ontmoeten. Wat een avontuur en ervaring om dit samen met je kinderen te doen. Op Borneo kan het. Je vaart de Kinabatangan af en overnacht in een mooie lodge. Maar je gaat niet alleen naar de jungle. Je slaapt ook nog een nacht op een tropisch eiland waar ’s nacht zeeschildpadden aan land komen om eieren te leggen. En natuurlijk kun je deze reis eindigen met een paar dagen lekker aan het strand.

5. Costa Rica Completo – 23-daagse familierondreis Costa Rica
Het land van de natuurliefhebbers en de sportievelingen. Dit land telt meer dan 25 nationale parken en met de huurauto kunnen jullie ze heel goed ontdekken. De variatie is ook heel groot, sommige hebben jungle tot op het strand, liggen rondom een vulkaan of ga je per boot door de mangrove. Dat je hierbij ook nog prachtige wilde dieren ziet maakt het plaatje compleet.

Praat mee over deze blogpost.