IMG 0435 2new

 

Vietnam met kinderen

Slenteren in een moderne metropool, fietsen door rijstvelden, wandelen door dorpjes met kleurrijke bergstammen, peddelend door de Mekong delta, luieren aan een tropisch strand, je eigen slippertjes laten maken in een sfeervol stadje, mooie boedhistische tempels bezoeken, oude keizerssteden ontdekken, wandelen langs statige frans-koloniale gebouwen, kruipen door de tunnels van de Vietcong, varen tussen prachtige kars rotsen, geen dag is hetzelfde tijdens een vakantie in het veelzijdige Vietnam met kinderen.
Daarnaast is het eten ook nog eens verrukkelijk, de natuur waanzinnig mooi en de bevolking super vriendelijk. Vietnam! Wanneer gaan we?

 

familiereizentips met kidsfotos


Onze reizigers over Vietnam met kinderen

De ouders 20190808 072416
Vietnam met kinderen was ontzettend leuk. We hadden echt een actieve, gevarieerde vakantie. Echt mooi vonden we de wandelingen in het noorden en op de boot in Halong Bay. En Hoi An is een leuk stadje met veel te doen. De nachttrein vonden de kinderen echt geweldig. – José Boersma (39).

Vietnam is een zo’n leuk land om rond te reizen met kinderen. De ene keer met een busje met chauffeur, dan weer met een boot en voor de lange afstanden met een binnenlandse vlucht. Onze hotels waren ook heerlijk. Vaak hadden ze een zwembad wat erg lekker was voor de kinderen. Onze kinderen hebben zich goed vermaakt, met name de fietstochtjes vonden ze erg leuk – Marcel (51 jaar, Voorburg)

 

 

c02be075 84f3 48c8 a813 dd9af9d2bcc3Kinderen over Vietnam
We hebben echt een hele leuke vakantie gehad. Ik vond het kanoën in Halong Bay erg leuk. Ook hebben we door tunnels uit de oorlog gekropen. Aan het einde gingen we lekker naar het strand. – NIels (10 jaar)

Ik ben met mijn ouders en 2 broers naar Vietnam geweest. Het was een super reis. We gingen wandelen en eten bij mensen thuis die nog oude klederdracht droegen. Dat was echt heel bijzonder. In Hoi An heb ik een jurkje laten maken met bijpassende slippers. Het eten in Vietnam vond ik ook erg lekker. – Anna (14 jaar)

 

 

 

  

 excursiesPrak info vietnam

 

 

offerte groot

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven