IMG 20210118 WA0004 1

 
Zuid-Afrika met kinderen

Natuurlijk ga je naar Zuid-Afrika om op safari te gaan. Om olifanten te zien en leeuwen, nijlpaarden, giraffes en zebra’s.  En als je geluk hebt ook nog luipaarden. Maar er is zoveel meer te doen. Bezoek het koninkrijk Swaziland, trek de prachtige natuur in. Het kan er woest en ruig zijn, met watervallen en hooggebergtes. In het zuiden langs de kust vind je mooie baaien en lieflijke dorpjes. Waar je walvissen kan spotten of pinguïns in het wild kan zien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Kaapstad, een waanzinnige wereldstad. Zuid-Afrika met kinderen is geweldig!

 

familiereizen

fotokids 

Onze reizigers over Zuid-Afrika met kinderen

IMG 20210118 WA0006De ouders
Zuid Afrika is een waanzinnig mooi land. Prachtige landschappen, bergen, watervallen en een schitterende kust. En dan natuurlijk de dieren in de wildparken. Safari is een ervaring die je nooit vergeet. Het zelf rondrijden door Zuid-Afrika ging heel goed. De afstanden zijn soms groot, maar de afwisseling van de landschappen maakte alles goed. Zuid-Afrika met kinderen was een geweldig mooi avontuur – familie Matthijsen (Amersfoort)

 

 

 

 

 

Kids over Zuid-Afrika IMG 20210118 WA0009
Op vakantie naar Zuid-Afrika was echt super! In het Krugerpark gingen we op zoek naar de ‘Big Five’, de leeuw, het luipaard, de olifant, de neushoorn en de buffel. We hebben watervallen gezien en op een boot door het moeras zagen we nijlpaarden en krokodillen. Maar het schattigst waren de pinguïns vlakbij Kaap de Goede Hoop. – Eva (13 jaar)

Ik vond het heel spannend om in Zuid-Afrika op zoek te gaan naar wilde dieren. We hebben leeuwen gezien, en olifanten en giraffes. Vlakbij de zee hebben we spannende wandeling gemaakt in een natuur park. We zijn ook nog met een bootje de zee op geweest om walvissen te zien. We zagen ze echt van dichtbij! – Lukas (10 jaar)

 

 

 

 

 

excursiesprakinfo

 

 

 offerte groot

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven