Indonesie 10 9nieuw

 

Indonesië met kinderen

Indonesië, de gordel van Smaragd, een aaneenschakeling van prachtige eilanden. Het land van de vriendelijke, vrolijke bevolking, heerlijk eten, zonnig weer, palmenstranden en dan die rijke cultuur en prachtige landschappen. De afwisseling is super, er is zoveel te zien en te doen dat je je er geen moment zult vervelen. Er zijn tempels, levendige steden, heerlijke restaurantjes, culturele voorstellingen en leuke dorpjes om te bezoeken. En dan het landschap, groener dan groen, prachtige rijstvelden, regenwouden, meren, mooie vulkanen en bijzondere dieren. Indonesië met kinderen, het is er zo geweldig, dat je eigenlijk niet meer naar huis wilt!

 

familiereizenfotoindotipskids

 

Onze reizigers over Indonesië met kinderen

De ouders IMG 20180219 WA0013
Wij zijn naar Indonesië met de kinderen gegaan. Het was een prachtige  reis. Eerst Java met de indrukwekkende Borobodur en de Bromo vulkaan. De kinderen vonden het super. Daarna heerlijk ontspannen op  Bali. Lekker aan het strand en nog leuke dingen gezien op het eiland. Het was een heerlijke familievakantie. -  Barbara (47 jaar – Tiel)
Het was een fantastische ervaring om met onze kinderen naar Sumatra te gaan en daar Orang-Oetans te zien. Samen hebben we een prachtige trekking door de jungle gemaakt. De dagen erna hebben we gefietst bij het Toba meer en zijn we doorgereisd naar Java en Bali. Het was een reis om nooit te vergeten. – Steven Jonker ( 51 jaar)

 

 

 


Kinderen over Indonesië IMG 20180219 WA0019
Alles in Indonesië was leuk. We ging naar de grote tempel Borbodur en maakten ook een aantal fietstochtjes. We hebben een grote vulkaan gezien en zijn lekker naar het strand gegaan. We hebben met een bootje dolfijnen gezien en ook gesnorkeld. En we hebben ook lekker gegeten. – Lisanne (11 jaar)
Eerst gingen we naar Sumatra. Daar hebben we in de jungle een trekking gedaan en ook Orang-Oetans gezien. Op Java hebben we een vulkaan gezien en op Bali hebben we gefietst en zijn naar het strand geweest. Het was echt een super vakantie. De mensen waren ook heel aardig en op Bali hebben we ook nog even geshopt. – Kasper (15 jaar)

 

 

 

 

excursiesindo2prakinfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

offertegroot

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven