persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
aangesloten bij VVKR, GGTO en Trees for all
Menu

Indonesië met kinderen

Indonesië is een aaneenschakeling van prachtige eilanden. Het land van de vriendelijke, vrolijke bevolking, heerlijk eten, zonnig weer en palmenstranden. Een land met een rijke cultuur en prachtige landschappen. De afwisseling is super, er is zoveel te zien en te doen dat je je er geen moment zult vervelen. Er zijn tempels, levendige steden, heerlijke restaurantjes, culturele voorstellingen en leuke dorpjes om te bezoeken. En dan het landschap, groener dan groen, prachtige rijstvelden, regenwouden, meren, mooie vulkanen en bijzondere dieren. Indonesië met kinderen, het is er zo geweldig, dat je eigenlijk niet meer naar huis wilt!

Globe
Onze reizigers over Indonesië met kinderen

De ouders  

Wij zijn naar Indonesië met de kinderen gegaan. Het was een prachtige  reis. Eerst Java met de indrukwekkende Borobodur en de Bromo vulkaan. De kinderen vonden het super. Daarna heerlijk ontspannen op  Bali. Lekker aan het strand en nog leuke dingen gezien op het eiland. Het was een heerlijke familievakantie. –  Barbara (47 jaar – Tiel)
Het was een fantastische ervaring om met onze kinderen naar Sumatra te gaan en daar Orang-Oetans te zien. Samen hebben we een prachtige trekking door de jungle gemaakt. De dagen erna hebben we gefietst bij het Toba meer en zijn we doorgereisd naar Java en Bali. Het was een reis om nooit te vergeten. – Steven Jonker ( 51 jaar)

Camera
Ijen (1)

Kids over Indonesië
Alles in Indonesië was leuk. We ging naar de grote tempel Borbodur en maakten ook een aantal fietstochtjes. We hebben een grote vulkaan gezien en zijn lekker naar het strand gegaan. We hebben met een bootje dolfijnen gezien en ook gesnorkeld. En we hebben ook lekker gegeten. – Lisanne (11 jaar)
Eerst gingen we naar Sumatra. Daar hebben we in de jungle een trekking gedaan en ook Orang-Oetans gezien. Op Java hebben we een vulkaan gezien en op Bali hebben we gefietst en zijn naar het strand geweest. Het was echt een super vakantie. De mensen waren ook heel aardig en op Bali hebben we ook nog even geshopt. – Kasper (15 jaar)

Kaart
Borobodur

familiereizen Indonesië

Een familiereis naar Indonesië is een feestje. Op rondreis door Indonesië met je kinderen is iedere dag anders. Zo trek je met je gezin de jungle van Sumatra in op zoek naar orang oetans of fiets je met je kinderen door de dorpjes bij Lake Toba. Je kunt ook kiezen voor een gezinsreis over Java. Je bezoekt samen het wereldwonder van de Borobodur en ziet de zon opkomen aan de kraterrand van de Bromovulkaan. Ook Bali kan niet ontbreken tijdens een gezinsreis door Indonesië. Misschien gaan jullie een paar dagen lekker luieren aan het strand of willen jullie echt een rondreis met kinderen op Bali maken. Ook op Bali zijn leuke plekken te ontdekken met kinderen.
Tijdens een rondreis Indonesië met je gezin leg je de meeste afstanden af met een comfortabele minibus met privé chauffeur. Op Java stap je voor het traject van Yogyakarta naar Malang met je familie op de trein. Een prachtige tocht door het groene landschap van Java.
Een rondreis naar Indonesië met je familie wordt bij ons volledig op maat samengesteld. Jullie geven aan wat jullie willen en zetten de droomreis voor jullie in elkaar.

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

landen