persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
aangesloten bij VVKR, GGTO en Trees for all
Menu

Marokko met kinderen

Het is maar 4 uur vliegen en dan ben je al in een compleet andere wereld. De wereld van koningssteden, kasbahs en kamelen. De wereld van heerlijk eten, mooie souks en een vriendelijke bevolking. Een wereld waar je met eigen huurauto lekker zelf op ontdekkingstocht kunt gaan. Tot aan de woestijn, want daar neemt de kameel het over. Prachtige landschappen wisselen elkaar af. Hooggebergtes, palmoases, woestijn, bossen, uitgesleten kloven en strand, alles kom je er tegen. Marokko met kinderen is zo leuk om te doen! Ga met je kinderen op ontdekkingstocht in kasbahs en geniet van de oudheden in de koningssteden, de 1001-nacht sfeer in souks en de prachtige sterrenhemel in de woestijn. Een rondreis door Marokko met kinderen is zo veelzijdig!

Globe
Onze reizigers over Marokko met kinderen

De ouders  

Marokko was geweldig! In Marrakech hebben we de souks bezocht, er was zoveel te zien! De kinderen vonden het fantastisch om door de smalle straatjes te dwalen. De nacht in de woestijn was het hoogtepunt. Met de kameel erna toe en dan slapen in zo’n berbertent. Marokko met kinderen is was een super ervaring – Josine van Klaveren (Woerden)

We hebben een mooie reis gehad. Rijden met de huurauto was geen enkel probleem. De wegen zijn goed en met de gps ging het prima. We hebben in de Dades-vallei een leuke wandeling gemaakt met een gids. We hebben allemaal ook erg genoten van de nacht in de woestijn. De rit op de kamelen was leuk en ’s nachts hebben een schitterende sterrenhemel gezien. – Frank Steenkamp (39 jaar, Zwolle)

Camera
Dades kloof (6)

Kids over Marokko
De markt in Marrakech was zo spannend. Al die smalle straatjes en leuke kraampjes met zo veel leuke dingen. Het was net zoals in de film van Alladin. We zijn ook in de filmstudio’s geweest, dat was superleuk. Er waren stenen die net echt leken, maar waren zo licht dat je ze gewoon boven je hoofd kon houden. – Puck (12 jaar)

We gingen met kamelen de woestijn in. Na een tijdje kwamen we uit bij een kamp en sliepen we in een grote tent. ’s Nachts waren er heel veel sterren. Het was echt heel leuk – Boaz (9 jaar)

Kaart
Aït Ben Haddou (2)

Familiereizen Marokko

Een familiereis naar Marokko is een superleuk avontuur met je kinderen. Tijdens een rondreis Marokko waan je je even in een compleet andere wereld. De gezinsreis Marokko begint vaak in Marrakech, een stad uit een sprookje. Dwaal met je kinderen door de soukh en geniet in de avond van het Djemma Al Fna plein.
Een rondreis Marokko met kinderen gaat ook de woestijn in. Hoe leuk is het om met je gezin te overnachten in een echte berbertent onder de sterren midden in de woestijn. Stap met je kinderen op een kameel en schommel zo het avontuur in. ’s Avonds koken de berbers voor je familie rondom het kampvuur. Je kunt met je kinderen in Marokko ook prima wandelen. In de Dadès- of Todrakloof bijvoorbeeld. Wij kennen leuke gidsen die graag hun omgeving en huizen laten zien aan onze families op reis in Marokko.
En natuurlijk bezoek je in Marokko met je gezin een echte Kasbah. Die van Aït Ben Haddou bijvoorbeeld, die zo mooi is dat er zelfs films opgenomen zijn.

Een rondreis door Marokko met je kinderen maak je beste met een eigen huurauto. Wij regelen de auto met alle verzekeringen zodat je onbezorgd op pad kunt. Ook onze familiereizen Marokko wordt volledig op maat gemaakt.

 

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

landen