persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

Reizen in Europa met kinderen

Als je op zoek bent naar een familiereis in Europa met je gezin dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Familiereizen Europa

Of je nu reist met tieners of met jongere kinderen of met opa en oma erbij, wij zorgen voor een familiereis die bij jullie past.

Rondreizen op maat

Young Travel Company organiseert privé rondreizen voor families in Europa geheel op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen. Niet alleen bezoeken jullie de hoogtepunten van een land maar wij zorgen ook voor de juiste accommodatie en activiteiten die jullie leuk vinden. In Europa kun je makkelijk rondreizen met een huurauto. Wij regelen een goede huurauto voor jullie met alle verzekeringen inclusief, zodat jullie onbezorgd met de kinderen op reis kunnen. Voor jullie gezinsreis zoeken wij de hotels die bij jullie passen. Dit kunnen kleine familiehotels zijn of luxere accommodaties. Net wat jullie willen voor jullie rondreis met de familie.

Waar in Europa?

In Europa organiseren wij familiereizen naar IJsland.  Zie geisers spuiten, wandel tussen lavavelden en ontdek de mooiste watervallen. Ga de zee op om walvissen te zien en zwem in heerlijk warme waterbronnen. Jullie geven aan wat jullie willen en wij maken jullie ultieme gezinsreis mogelijk.