persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu
Bekijk Japan
Familiereizen Japan
Familiereizen Japan

Bekijk hier onze meest geboekte reizen
Op maat aan te passen

Japan met kinderen

Japan met kinderen is een buitengewoon avontuur. Je belandt in een wereld van moderne steden, eeuwenoude tempels en tradities. Ontdek de bruisende steden zoals Tokyo en Osaka. Bezoek futuristische wijken, pretparken en moderne architectuur die kinderen vaak fascinerend vinden. Verken oude tempels in Kyoto. Leer samen met de kinderen over de Japanse tradities en maak kennis met de rustige sfeer van deze heilige plaatsen. Laat de kinderen  kennismaken met de Japanse keuken. Eten maken, ramen proeven en genieten van heerlijke zoetigheden kunnen leuke en smakelijke ervaringen zijn. Duik in de wereld van manga en anime. Bezoek wijken zoals Akihabara in Tokyo, waar je winkels vol stripboeken en anime-merchandise vindt.

Bekijk hier onze voorbeeldreizen

Onze reizigers over Japan met kinderen

De ouders

In de zomer van 2023 ben ik met mijn kinderen naar Japan geweest. Wat een geweldige ervaring. Japan is zo makkelijk te reizen en er is zoveel te zien. De afwisseling van stad en natuur is fijn en ook de mix van super modern en oude tradities. Het reizen met openbaar vervoer is prima te doen, zeker als alle hotels al zijn vastgelegd. We hebben enorm genoten van het heerlijke, zeer diverse eten en alle bijzondere dingen die we gezien hebben. – Janet (54 jaar)

 

 

Camera
P6049358

Kids over Japan

Japan was geweldig. We hebben zoveel gezien en gedaan. Tokyo met alle anime winkels en sushi restaurants, het reizen met de supersnelle trein en fietsen door Kyoto om tempels te kijken; het was echt gaaf allemaal. We zijn ook nog naar Universal Studio’s geweest bij Osaka en hebben geslapen in een oude Ryokan. Dat was echt tof want we hebben daar heerlijk gegeten en geslapen in een traditionele kamer met futons. – Tycho (17 jaar)

Kaart
P6049448

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

Landen