persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
aangesloten bij VVKR, GGTO en Trees for all
Menu

Reviews YoungTravel Company: wat vinden onze klanten?

Al een aantal jaar gaan er gezinnen op reis met ons. Na afloop hebben wij altijd contact om te informeren of alles naar wens was en hoe zij hun reis hebben beleefd. Hieronder een aantal reacties die wij ontvingen van onze klanten.

Review voor Young Travel Company Zuid-Afrika

Wij hadden een heerlijke vakantie in Zuid-Afrika dankzij Young Travel Company. Alles was prima geregeld, de hotels/glampings waren perfect in orde. Janet was makkelijk bereikbaar en antwoordde altijd onmiddellijk. Aanrader!!!

Annelies Zuid-Afrika, april 2022
Review voor Young Travel Company Hoi Janet,

Het was een superreis! Veel gezien en gedaan. Was helemaal goed georganiseerd.
– We kwamen direct al veel gezinnen tegen met Nederlandse kinderen, geeft vertrouwen 🙂
– Geen International rijbewijs nodig bij avis
– Hotels waren stuk voor stuk super. Hadden allemaal wifi en een prima ontbijt. De hotels in Zagora en met name die in Taroudant staken er nog bovenuit. Die van Taroudant had 2 franse eigenaren en je voelt je er direct helemaal thuis. Je wordt verwelkomt met fruit en sinaasappelsap en komt heerlijk tot rust. Dit hotel (of B&B) was wel heel moeilijk te vinden, er stond geen bord langs de weg, alleen 1 bordje “Zidania” naar de toegangsweg tot het plaatsje.
– Alle transfers e.d. waren goed geregeld, ook de eindtransfer was keurig op tijd.
Kortom weinig tot niets te klagen.

Groeten, familie Bakker Marokko, mei 2018
Wadi Rum (6)
Review voor Young Travel Company Hoi Janet,

We hebben een super leuke reis gehad! Veel mooie dingen gezien en ik vond de opbouw -eerst cultuur, dan natuur, dieren en tot slotte strand heel fijn.
Sommige dagen waren drukker dan andere en zo af en toe had er nog wel iets bij gekund al vonden de kinderen de middagen in het hotel zwembad heerlijk.
Onze gids was heel goed en heeft af en toe ook nog ets extra’s geregeld zoals sea turtle hatching en een spice garden. Al met al een mooie ervaring. Dank voor alle hulp.

Dennis Mulder, Sri Lanka, augustus 2018
Review voor Young Travel Company Beste Janet,

In 2017 wilden wij een vakantiereis naar Sri Lanka maken. We kozen voor een privé rondreis met chauffeur. Van de verschillende reisorganisatie offertes stak die van Young Travel Company er duidelijk boven uit. Eigenaresse Janet de Jonge kwam met prima ideeën voor het reisschema, maar bleek ook heel flexibel bij het wijzigen van vluchten, hotels en route naar eigen voorkeur, Chauffeur Madawa vergezelde ons de hele reis; loodste ons niet alleen betrouwbaar en kundig door het verkeer, maar bleek ook een prima gids bij de bezienswaardigheden en prettig gezelschap. Ter plekke informeerde de lokale agent van Janet regelmatig of alles naar wens liep en bood nog een extra rondleiding en diner in Colombo aan. Zo hebben we met Young Travel Company helemaal op maat en comfortabel van de mooie en diverse Sri Lanka natuur, rijke historie en gastvrije bevolking kunnen genieten. Zeker ook het voorstel om de laatste nacht in het luxueuze Galle Face hotel in Colombo (zie foto) door te brengen viel bij ons in goede aarde en was een stijlvolle afsluiting van een mooie reis.

Monique & Geerhard, Sri Lanka, november 2017
WhatsApp Image 2017-08-05 at 18.18.44
Review voor Young Travel Company Beste Janet,

We hebben een fijne vakantie gehad. Alles was goed geregeld. De hotels waren erg fijn. Met name de Riad Yamina in Marakesh, Riad Caravane in Air Ben Haddou en RIad dar Zitoune in Taroudant waren uitzonderlijk. Zowel als hotel, als vriendelijkheid eigenaren en personeel. De excursies waren goed. Al met al ben ik blij met de vakantie die je voor ons hebt geregeld, en ik zou je aan iedereen aanraden.

Groet, Herbert Blok Marokko mei 2019
Review voor Young Travel Company Hoi Janet,

Leuk om je te vertellen over onze ervaringen met de door jou (perfect) geregelde reis.
Even de korte versie:
We hebben een nacht langer in Gibara bijgeboekt en daarvoor een nacht in Camaquay laten varen, daarvan hebben we geen seconde spijt gehad.
Achteraf bezien denken we dat wij (omdat we niet gewandeld hebben etc) ook in Trinidad met een nacht minder gekund hadden en dan een nacht extra in Playa Larga hadden willen blijven. Maar die zaken doen helemaal niets af aan de fantastische reis. Je hebt voor ons echt een ideale reis samengesteld .

Groetjes, Milanda Cuba mei 2018
Wadi Rum (38)
Review voor Young Travel Company Hi Janet,

Alvast heel kort, wij hebben een fantastische reis gehad, complimenten voor het programma en de organisatie! Wij en de kinderen hebben echt genoten, een heel leuk avontuur!

Familie Grootenboer Sri Lanka, augustus 2018
Review voor Young Travel Company Hi Janet

Het was echt een droomreis! Ik denk dat dit ook komt doordat het voor ons de eerste keer was om zoiets te doen maar wat een mooi land en wat hebben we veel gezien en gedaan, mede dankzij jou! Alle excursies en transfers en autohuur waren super goed geregeld. Mijn complimenten hiervoor. Altijd op tijd, netjes en we hebben steeds zulke leuke gidsen gehad. Bij de fietstocht in Malakka (wat een geweldig begin); in de jungle en in Cameron Highlands. In KL was de gids (voor batu cafés en orang asli museum) trouwens ook goed.Malakka vonden wij niet veel aan maar de fietstocht maakte alles goed. Als je malakka in je reis wilt dan moet je dat echt erbij doen. De kinderen vonden het zwembad ookhelemaal het einde dus dat was ook wat waard.
Kuala Lumpur: als tip kun je nog de grootste street food market Jalan Alor opgeven/ aanbevelen. Zit vlakbij het Verdant Hill hotel. Geweldig. Andere avond zijn wij in Grand Hyatt gaan eten en dat was ook een geweldige ervaring met al die lichtjes en uitzicht op Petronas Towers. Overigens zit er bij het verdant Hill hotel een hele leuke straat waar je uit kunt gaan (eten maar ook drankjes). Wij zijn met de kinderen 1 avond echt uitgegaan in de rabbit hole. Heel leuk was dat. 5 min lopen van het hotel.
Nogmaals dank en wij waren heel tevreden.

Groeten, Marloes van Klinken Maleisie, juli 2019
Yogyakarta (20)
Review voor Young Travel Company Goedemiddag, Janet

We hebben een heerlijke vakantie gehad, het was allemaal super geregeld.
Bedankt!

Met vriendelijke groet, Elly de Vries Vietnam augustus 2019
Review voor Young Travel Company Hi Janet,

We hadden een geweldige reis. Dilip onze driver en gids was top.
Heel veel dank voor jouw hulp iig.

Groetjes Simone en Cees Sri Lanka augustus 2018
IMG-20210118-WA0006
Review voor Young Travel Company Hi Janet,

Dank voor je mail. We hebben een fantastische reis gehad. Enorm genoten en te gekke dingen gezien!
Dank voor het opzetten van de reis! We zijn zeer tevreden!

Groet Annelies & familie China en Thailand augustus 2018
Review voor Young Travel Company Hi Janet,

Wij zijn gisteren teruggekomen van onze fantastische reis. Wat een heerlijk land! Alles was erg goed geregeld en de accommodaties allemaal prima tot geweldig. Vooral Amanta Beach en the Notary’s House sprongen eruit.

Groetjes Inge Sri Lanka, juli 2019
Dali (2)
Waarom reizen met Young Travel Company?
  • Ervaring: meer dan 30 jaar reiservaring in de aangeboden landen en meer dan 15 jaar ervaring in reizen met kinderen
  • Reizen op maat: aangepast naar jullie wensen met kindvriendelijke routes en hotels voor een unieke beleving.
  • Persoonlijke aandacht: samen overleggen welke reis bij jullie past en afspraak via teams mogelijk, ook in de avonduren.
  • Zekerheid: aangesloten bij VVKR en GGTO waardoor kwaliteit van reizen en garantie van het reisgeld is geregeld en betrouwbare partners in het buitenland waar wij al jarenlang mee samen werken.
  • Duurzaamheid: aangesloten bij Trees for All en samenwerking met partners met Travelife certificaten.
  • Tijdsbesparing: wij nemen al het zoek- en regelwerk uit handen en up-to-date informatie over alle benodigde papieren.
Hi Janet,,

Alvast heel kort, wij hebben een fantastische reis gehad, complimenten voor het programma en de organisatie! Wij en de kinderen hebben echt genoten, een heel leuk avontuur!

Familie Grootenboer Sri Lanka, augustus 2018
Hoi Janet,,

Het was een superreis! Veel gezien en gedaan. Was helemaal goed georganiseerd.
– We kwamen direct al veel gezinnen tegen met Nederlandse kinderen, geeft vertrouwen 🙂
– Geen International rijbewijs nodig bij avis
– Hotels waren stuk voor stuk super. Hadden allemaal wifi en een prima ontbijt. De hotels in Zagora en met name die in Taroudant staken er nog bovenuit. Die van Taroudant had 2 franse eigenaren en je voelt je er direct helemaal thuis. Je wordt verwelkomt met fruit en sinaasappelsap en komt heerlijk tot rust. Dit hotel (of B&B) was wel heel moeilijk te vinden, er stond geen bord langs de weg, alleen 1 bordje “Zidania” naar de toegangsweg tot het plaatsje.
– Alle transfers e.d. waren goed geregeld, ook de eindtransfer was keurig op tijd.
Kortom weinig tot niets te klagen.

Groeten, familie Bakker Marokko, mei 2018
Hi Janet,,

Dank voor je mail. We hebben een fantastische reis gehad. Enorm genoten en te gekke dingen gezien!
Dank voor het opzetten van de reis! We zijn zeer tevreden!

Groet Annelies & familie China en Thailand augustus 2018

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

Landen