persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

Noord-Afrika en het Midden Oosten met kinderen

Noord-Afrika en het Midden Oosten zijn fantastisch gebieden om met kinderen rond te reizen. Slapen in de woestijn en dwalen door oude koningssteden en daarnaast de vele, leuke activiteiten die je hier kunt doen, maken deze gebieden ideaal voor een bijzondere familiereis om nooit te vergeten.

Reizen naar Noord-Afrika en het Midden Oosten met kinderen

Als je op zoek bent naar een familiereis naar Noord Afrika of het Midden Oosten met je gezin dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Familiereizen

Of je nu reist met tieners of met jongere kinderen of met opa en oma erbij, wij zorgen voor een familiereis die bij jullie past.

Rondreizen op maat

Young Travel Company organiseert privé rondreizen voor families naar Noord Afrika en het Midden Oosten geheel op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen.  Niet alleen bezoeken jullie de hoogtepunten van een land maar wij zorgen ook voor de juiste accommodatie en activiteiten die jullie leuk vinden. In Noord Afrika of het Midden Oosten kun je makkelijk rondreizen met een huurauto. Wij regelen een goede huurauto voor jullie met alle verzekeringen inclusief, zodat jullie onbezorgd met de kinderen op reis kunnen. Voor jullie gezinsreis zoeken wij de hotels die bij jullie passen. Dit kunnen kleine familiehotels zijn of luxere accommodaties. Net wat jullie willen voor jullie rondreis met de familie.

Waar in Noord-Afrika en het Midden-Oosten?

In Noord Afrika en het Midden Oosten organiseren wij familiereizen naar Marokko en Jordanië. Slaap in de woestijn, dwaal door oude steden, wandel door mooie landschappen en sluit lekker af aan het strand. Jullie geven aan wat jullie willen en wij maken jullie ultieme gezinsreis mogelijk.