persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

Afrika met kinderen

Afrika is fantastisch om met kinderen rond te reizen. Niet alleen de bijzondere ontmoetingen met wilde dieren maar ook de prachtige natuur en de vele, leuke activiteiten die je hier kunt doen, maken dit continent ideaal voor een bijzondere familiereis om nooit te vergeten. Naast Zuid-Afrika en Tanzania is het ook mogelijk om een op maat gemaakte  familiereis naar Namibië en Kenia te laten organiseren door ons.

Reizen naar Afrika met kinderen

Als je op zoek bent naar een reis naar Afrika met je gezin dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Rondreizen op maat

Young Travel Company organiseert privé rondreizen voor families naar Afrika geheel op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen.

Familiereizen naar Afrika

Of je nu reist met tieners of met jongere kinderen of met opa en oma erbij, wij zorgen voor een familiereis die bij jullie past. Niet alleen bezoeken jullie de hoogtepunten van een land maar wij zorgen ook voor de juiste accommodatie en activiteiten die jullie leuk vinden. In Afrika kun je rondreizen met zowel een huurauto als met een minibus met gids.

Waar in Afrika?

In Afrika organiseren wij familiereizen naar Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania en Namibië. Ga op safari, maar geniet ook van het strand. Ga fietsen, kajakken of ziplinen met de kinderen tijdens jullie ultieme droomreis. Jullie geven aan wat jullie willen en wij maken jullie gezinsreis mogelijk.