persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

MIdden Amerika met kinderen

Midden Amerika is fantastisch om met kinderen rond te reizen. De prachtige natuur, de wilde dieren, het temperament van de latino’s en de vele, leuke activiteiten die je hier kunt doen, maken dit continent ideaal voor een bijzondere familiereis om nooit te vergeten. Naast Costa Rica is het ook mogelijk om een op maat gemaakte  familiereis naar Cuba, Mexico en Guatemala te laten organiseren door ons.

Reizen naar Midden Amerika met kinderen

Als je op zoek bent naar een familiereis naar Midden Amerika met je gezin dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Familiereizen naar Midden-Amerika

Of je nu reist met tieners of met jongere kinderen of met opa en oma erbij, wij zorgen voor een familiereis die bij jullie past.

Reizen op maat

Young Travel Company organiseert privé rondreizen voor families naar Midden Amerika geheel op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen.  Niet alleen bezoeken jullie de hoogtepunten van een land maar wij zorgen ook voor de juiste accommodatie en activiteiten die jullie leuk vinden. In Midden Amerika kun je makkelijk rondreizen met een huurauto. Wij regelen een goede huurauto voor jullie met alle verzekeringen inclusief, zodat jullie onbezorgd met de kinderen op reis kunnen. Voor jullie gezinsreis zoeken wij de hotels die bij jullie passen. Dit kunnen kleine familiehotels zijn of luxere accommodaties. Net wat jullie willen voor jullie rondreis met je familie.

Waar in Midden-Amerika?

In Midden Amerika organiseren wij familiereizen naar Costa Rica en Cuba. Trek de natuur in, ga op zoek naar bijzondere dieren en luier aan een tropisch strand. Jullie geven aan wat jullie willen en wij maken jullie gezinsreis mogelijk.