persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
aangesloten bij VVKR, GGTO en Trees for all
Menu

Sri Lanka met kinderen

Sri Lanka is een fantastisch land om te rond te reizen met kinderen. Tijdens een reis door Sri Lanka met kinderen zie je van alles. Je bezoekt prachtige grote tempels, je ziet grotten met Boeddhabeelden, je gaat op zoek naar wilde olifanten in nationale parken, je wandelt door theeplantages hoog in de bergen, je struint door de ruïnes van oude steden en luiert aan heerlijke stranden. Sri Lanka is een heerlijk eiland waar je in een vakantie de meest uiteenlopende dingen kunt doen, het weer lekker is en de mensen allervriendelijkst. Bovendien zijn de afstanden niet te groot en word je rondgereden door een uitstekende gids/chauffeur. Sri Lanka is geweldig!

Globe
Onze reizigers over Sri Lanka met kinderen

De ouders  

We hebben een geweldige vakantie gehad in Sri Lanka met onze kinderen. We hebben genoten van alles wat we gezien hebben. We hebben fietstochtjes gemaakt, olifanten gezien, op safari geweest en ook nog lekker aan het strand gelegen. Het was allemaal prima geregeld, de hotels waren goed en we hadden een super goede gids/chauffeur. Hij wist veel te vertellen en was erg aardig, zeker voor de kinderen. – Fam. De Visser (Tiel).

Sri Lanka is een fantastisch land om rond te reizen met kinderen. Zeker met een gids/chauffeur is het ideaal en heel ontspannen. De chauffeur wist zoveel te vertellen en kende leuke plekjes om te stoppen. Ook met de kinderen was hij heel leuk. Wij vonden de afwisseling in Sri Lanka erg leuk. Tempels, bergen, safari en uiteindelijk strand. Het was een super reis. – Astrid (43 jaar, Apeldoorn)

 

Camera
WhatsApp Image 2017-08-05 at 18.18.44

Kids over Sri Lanka
Het was een leuke vakantie. We gingen tussen hele oude tempels fietsen en in Kandy zagen we een hele mooie tempel waar ze een tand van Boeddha bewaren. We zijn ook nog op een strand geweest waar ’s nachts zeeschildpadden kwamen om hun eieren te leggen. – Ellis (11 jaar)
Mijn ouders hadden een super vakantie voor ons uitgezocht naar Sri Lanka. We hebben allemaal erg genoten. We hebben veel gezien en gedaan, maar we hadden ook altijd een hotel waar we lekker konden zwemmen en chillen. De olifanten opvang vond ik echt leuk. We konden heel dicht bij de olifanten komen en ze voederen. – Jasmijn (14 jaar)

 

Kaart
WhatsApp Image 2017-08-21 at 12.02.28 AM

Familiereizen Sri Lanka

Een familiereis naar Sri Lanka is heerlijk! Er is zoveel te doen en te zien tijdens een rondreis door Sri Lanka met je kinderen dat je je geen minuut zult vervelen. Een gezinsreis Sri Lanka is ook heel divers. Zo ga je samen met de kinderen naar de culturele driehoek rondom Sigirya. Hier kunnen jullie met elkaar de leeuwenrots beklimmen, een enorme rots waar vroeger een paleis bovenop stond. Met het gezin gaan jullie op de fiets door Polonnaruwa, een oude tempelstad. Uiteraard gaat er een gids mee om de mooie plekjes aan te wijzen. Rondom Sigirya hebben wij ook leuke excursies uitgezocht om te doen met kinderen. Wat dacht je van een leuke fietstocht door omringende dorpjes? Of slapen in een hut waar de olifanten ’s nachts komen eten? Geen zorgen je slaapt hoog en veilig.
De rondreis Sri Lanka met je familie gaat verder en via de grotten van Dambulla kom je aan in de stad Kandy, de religieuze hoofdstad van Sri Lanka. Met je gezin maak je in Sri Lanka ook een van de mooiste treinreizen ter wereld naar het bergdorpje Ella. Hier kunnen jullie wandelen tussen de theevelden.
Wist je dat je in Sri Lanka zelfs met je gezin op safari kunt? Er zijn meerdere wildparken waar nog veel olifanten leven. Een hele belevenis met kinderen.
En natuurlijk ga je in Sri Lanka met je familie ook naar het strand. Rondom het eiland zijn veel mooie stranden te vinden en leuke, gezellige kustplaatsjes.

Een rondreis door Sri Lanka met je kinderen maak je in een minibus met een eigen privé chauffeur / gids. Deze gids blijft de hele reis bij jullie en weet leuke alle leuke plekjes. Ook een familiereis Sri Lanka wordt volledig op maat gemaakt.

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

landen