persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
aangesloten bij VVKR, GGTO en Trees for all
Menu
Bekijk de excursies

Excursies Sri Lanka met kinderen

Als wij een rondreis voor jullie organiseren dan reizen jullie met een privé-chauffeur met minibus en bezoeken jullie samen al veel bezienswaardigheden. Zo stoppen jullie bij Ritigala en Dambulla en gaan jullie naar Polonnaruwa en de leeuwenrots bij Ritigala. Jullie gaan op safari in Yala of Udawalawe en bezoeken de tempel van de tand in Kandy, theeplantages in Ella en het Udawalawe Elephant Transit Home.
Maar op een aantal plaatsen waar jullie wat langer verblijven zijn nog wel wat extra dingen te doen. Hieronder een overzicht van excursies die wij in Sri Lanka met kinderen kunnen aanbieden.  Staat een excursie die je zoekt er niet tussen? Stuur ons gerust een berichtje en wij zoeken het voor jullie uit.

Waarom reizen met Young Travel Company?
  • Ervaring: meer dan 30 jaar reiservaring in de aangeboden landen en meer dan 15 jaar ervaring in reizen met kinderen.
  • Reizen op maat: aangepast naar jullie wensen met kindvriendelijke routes en hotels voor een unieke beleving.
  • Persoonlijke aandacht: samen overleggen welke reis bij jullie past en afspraak via teams mogelijk, ook in de avonduren
  • Zekerheid: aangesloten bij VVKR en GGTO waardoor kwaliteit van reizen en garantie van het reisgeld is geregeld en betrouwbare partners in het buitenland waar wij al jarenlang mee samen werken.
  • Duurzaamheid: aangesloten bij Trees for All en samenwerking met partners met Travelife certificaten.
  • Tijdsbesparing: wij nemen al het zoek- en regelwerk uit handen en up-to-date informatie over alle benodigde papieren.
Hi Janet,,

Alvast heel kort, wij hebben een fantastische reis gehad, complimenten voor het programma en de organisatie! Wij en de kinderen hebben echt genoten, een heel leuk avontuur!

Familie Grootenboer Sri Lanka, augustus 2018
Beste Janet,,

We hebben een fijne vakantie gehad. Alles was goed geregeld. De hotels waren erg fijn. Met name de Riad Yamina in Marakesh, Riad Caravane in Air Ben Haddou en RIad dar Zitoune in Taroudant waren uitzonderlijk. Zowel als hotel, als vriendelijkheid eigenaren en personeel. De excursies waren goed. Al met al ben ik blij met de vakantie die je voor ons hebt geregeld, en ik zou je aan iedereen aanraden.

Groet, Herbert Blok Marokko mei 2019
Hi Janet,,

Dank voor je mail. We hebben een fantastische reis gehad. Enorm genoten en te gekke dingen gezien!
Dank voor het opzetten van de reis! We zijn zeer tevreden!

Groet Annelies & familie China en Thailand augustus 2018

ontdek Sri Lanka door de ogen van je kinderen

Sri Lanka