persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu
Familiereizen Jordanië
Familiereizen Jordanië

Bekijk hier onze meest geboekte reizen.
Op maat aan te passen

Jordanië met kinderen

Waar kun je zwemmen tussen het koraal en de gekleurde vissen, wandelen door prachtige natuurgebieden, drijven in de Dode Zee, oude Romeinse steden ontdekken, een wereldwonder bezoeken en slapen in een woestijn? En dat op maar 5 uur vliegen. Jordanië klinkt als een ideale familievakantie en dat is het ook. In Jordanië is zoveel te zien en te doen en zijn de afstanden zo klein dat je in korte tijd al een geweldig leuke vakantie kan hebben. Ga naar Jordanië met kinderen. En zoals alle Jordaniërs zeggen als je ze ontmoet: Welcome to Jordan!

Bekijk hier onze voorbeeldreizen

Onze reizigers over Jordanië met kinderen

De ouders  

Stel je voor dat je naar een land toe kan gaan waar je kruisvaarders kastelen kunt bezoeken, zonder te zwemmen in een zee kunt blijven drijven en onder de sterrenhemel kunt slapen. En je ook nog het wereldwonder van de grottenstad Petra kunt bezoeken en kunt ronddolen in een oude Romeinse stad. En dat het ook nog allemaal op auto afstand van elkaar ligt. Dat is wat Jordanië kan bieden. Ik vond het ronduit geweldig! – Edgar (45 jaar)

Camera
Jordanië (2)

Kids over Jordanië

Jordanië is een heel mooi land, ze hebben een mooie cultuur, een mooi klimaat en een heel gastvrij volk! Het volk is aardig maar ook een beetje arm, maar ze klagen er niet over. Hun cultuur is net zoals hun geschiedenis prachtig. Je hebt natuurlijk ook de monumenten en de andere nationale schatten, die prachtig zijn. Het klimaat is perfect voor het strand, waar je een duikje kan nemen in de dode zee! – Jonas (13 jaar)

Kaart
Jordanië (3)
Tips met kids
Tips met kids

Leuk om te doen met kinderen in Jordanië

Hoogtepunten Jordanië

Waar een klein land groot in kan zijn. Een familiereis Jordanië betekent een ontdekkingsreis. Een rondreis door Jordanië met je kinderen is enorm divers. Onze gezinsreizen Jordanië gaan door de woestijn, de bergen, langs Romeinse overblijfselen en wereldwonderen.

Ontdek de oude stad van Petra

Jordanië is natuurlijk bekend vanwege Petra en onze familiereizen Jordanië slaan Petra natuurlijk niet over. Wandel met je kinderen over het enorme terrein en bewonder de prachtige bouwwerken die je hier ziet.

Drijven in de Dode Zee

Natuurlijk moet je met je familie ook even gaan drijven in de Dode Zee. Hoe bijzonder is dat je gewoon kan gaan liggen in het water en niet kopje ondergaat.  Tijdens de rondreis Jordanië compleet, de familiereis ontspannen Jordanië en de gezinsreis Onbekend Jordanië kun je lekker drijven in de Dode Zee.

Foto & Film
Foto & Film

Rondreizen Jordanië in beeld

Met een jeep de woestijn in

Een ander hoogtepunt van een rondreis Jordanië met je gezin is de Wadi Rum woestijn. Met een jeep ga je de woestijn in en ga je de vele bijzondere rotspartijen ontdekken die tussen het rode woestijnzand omhoog steken. Het allerleukste is om met je kinderen te blijven slapen in de woestijn van Wadi Rum. Er staan originele tenten klaar voor je hele gezin en ’s avonds wordt er traditioneel voor je gekookt onder de grond. In al onze familiereizen Jordanië is een bezoek en verblijf aan de indrukwekkende Wadi Rum woestijn opgenomen.

 

Geniet van de onderwaterwereld in de Rode Zee

Wil je met je gezinsreis Jordanië ook nog even ontspannen aan het strand? Dat kan want Jordanië grenst in het zuiden aan de Rode Zee. Zo kun je met de hele familie in Jordanië ook nog heerlijk snorkelen tussen het prachtige koraal. Tijdens de rondreis Jordanië compleet, de familiereis ontspannen Jordanië en de gezinsreis Onbekend Jordanië overnachten je een aantal nachten bij de Rode Zee

 

Jordanië ideaal voor een self-drive met je familie

Een rondreis door Jordanië met je kinderen maak je beste met een eigen huurauto. Wij regelen de auto met alle verzekeringen zodat je onbezorgd op pad kunt. Stoppen waar je wilt, maar wel met de zekerheid dat een overnachting alvast geregeld is. Jordanië heeft goede wegen, buiten de hoofdstad is het rustig op de weg en wij zorgen dat de afstanden zijn nooit heel lang zijn. Ook onze familiereizen Jordanië wordt volledig op maat gemaakt.

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

landen