persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

Azië met kinderen

Azië is fantastisch om met kinderen rond te reizen. De reizen zijn hier ontzettend divers. Jungle en wilde dieren, maar ook tempels, marktjes en gezellige stadjes. Prachtige natuur en de vele, leuke activiteiten die je hier kunt doen, maken dit continent ideaal voor een bijzondere familiereis om nooit te vergeten. Naast de landen op onze website is het ook mogelijk om een op maat gemaakte  familiereis naar Laos of Cambodja te laten organiseren door ons.

Reizen naar Azië met kinderen

Als je op zoek bent naar een familiereis naar Azië met je gezin dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Familiereizen naar Azië

Of je nu reist met tieners of met jongere kinderen of met opa en oma erbij, wij zorgen voor een familiereis die bij jullie past.

Rondreizen op maat

Young Travel Company organiseert privé rondreizen voor families naar Azië geheel op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen. Of je nu reist met tieners of met jongere kinderen of met opa en oma erbij, wij zorgen voor een familiereis die bij jullie past. Niet alleen bezoeken jullie de hoogtepunten van een land maar wij zorgen ook voor de juiste accommodatie en activiteiten die jullie leuk vinden. In Azië kun je rondreizen met zowel een huurauto als met een minibus met gids.  Op sommige trajecten kun je trein nemen. Wij vonden reizen met kinderen met een nachttrein een ontzettend leuke belevenis.

Waar in Azië?

In Azië organiseren wij familiereizen naar Thailand, Vietnam, Indonesië, Maleisië en Borneo, Sri Lanka, Japan, China en Laos en Cambodja. Ga de jungle in, maar geniet ook van het strand. Ontdek oude steden, tempels en markten, maar heb ook ontmoetingen met wilden dieren. Jullie geven aan wat jullie willen en wij maken jullie ultieme gezinsreis het mogelijk.