persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

Verre reizen met kinderen

Op zoek naar een mooie verre reis met je kinderen? Wij bieden familiereizen volledig op maat aan. Naast de landen op onze website kunnen wij ook familiereizen naar Cuba, Mexico, Guatemala, Namibië, Kenia, Laos en Cambodja organiseren.

Verre reizen met kinderen - Familiereizen op maat over de hele wereld

Als je op zoek bent naar een familiereis op maat met je gezin dan ben je bij ons aan het juiste adres. Young Travel Company organiseert privé rondreizen voor families geheel op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen. Of je nu reist met tieners of met jongere kinderen of met opa en oma erbij, wij zorgen voor een familiereis die bij jullie past. Niet alleen bezoeken jullie de hoogtepunten van een land maar wij zorgen ook voor de juiste accommodatie en activiteiten die jullie leuk vinden en past bij jullie familie.

 

Familiereizen Europa, Azië, Midden-Oosten, Noord-Afrika, Afrika en Midden Amerika

Wij bieden rondreizen in Afrika, Azië, Midden Amerika, Europa, Midden Oosten en Noord Afrika. Net waar jullie interesses liggen en voorkeur naar uit gaat. Op al deze continenten organiseren wij gezinsreizen.
Met jouw familie kun je reizen zoals jullie zelf wensen; met een huurauto, met een minibus met gids / chauffeur of met trein of boot. Er zijn allerlei variaties mogelijk.

 

Invulling van de reis

Ook de invulling van jullie familiereis wordt met jullie afgestemd. Reizen met tieners is nu eenmaal anders als reizen met jonge kinderen. En per familie verschilt de interesse natuurlijk ook. De ene familie wil op reis graag actief bezig zijn, met fietsen of kajakken of ziplinen. Voor deze gezinnen organiseren wij actieve reizen. Wil je graag cultuur ontdekken of trek je liever met je gezin de natuur in op reis of wil je op zoek naar wilde dieren? Ook daar hebben wij reizen voor.
Zijn jullie een gezin dat aan het einde lekker wil luieren aan het strand? Of juist een route wil volgen die net even anders is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zorgen voor de gezinsreis die bij jullie past.

Wil je de excursies met je kinderen van te voren regelen of kijk je ter plaatse wel wat je wilt doen? Geen probleem; wij passen jullie verre reis met kinderen hier op aan.

 

Wanneer op reis?

Denk je dat een verre reis met kinderen alleen mogelijk is in de zomervakantie? Wij organiseren ook met plezier korte familiereizen in de herfst-, kerst-, voorjaars– en meivakantie.