persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

Reismagazines

Een goede voorbereiding is het halve werk. Weet jij al waar je naar toe wilt op reis of zijn jullie je aan het oriënteren? Wil je meer praktische tips of meer weten wat er allemaal te doen is in een land? Wij zijn begonnen met het maken van reismagazines over de mooie landen waar wij reizen organiseren.

Klik op het land naar keuze en laat je inspireren!

Waarom reizen met Young Travel Company?
  • Waarom reizen met Young Travel Company?
  • Reizen op maat: aangepast naar jullie wensen met kindvriendelijke routes en hotels voor een unieke beleving.
  • Persoonlijke aandacht: samen overleggen welke reis bij jullie past en afspraak via teams mogelijk, ook in de avonduren.
  • Zekerheid: aangesloten bij VVKR en GGTO waardoor kwaliteit van reizen en garantie van het reisgeld is geregeld en betrouwbare partners in het buitenland waar wij al jarenlang mee samen werken.
  • Duurzaamheid: aangesloten bij Trees for All en samenwerking met partners met Travelife certificaten.
  • Tijdsbesparing: wij nemen al het zoek- en regelwerk uit handen en up-to-date informatie over alle benodigde papieren.
Hi Janet,,

Alvast heel kort, wij hebben een fantastische reis gehad, complimenten voor het programma en de organisatie! Wij en de kinderen hebben echt genoten, een heel leuk avontuur!

Familie Grootenboer Sri Lanka, augustus 2018
Beste Janet,,

We hebben een fijne vakantie gehad. Alles was goed geregeld. De hotels waren erg fijn. Met name de Riad Yamina in Marakesh, Riad Caravane in Air Ben Haddou en RIad dar Zitoune in Taroudant waren uitzonderlijk. Zowel als hotel, als vriendelijkheid eigenaren en personeel. De excursies waren goed. Al met al ben ik blij met de vakantie die je voor ons hebt geregeld, en ik zou je aan iedereen aanraden.

Groet, Herbert Blok Marokko mei 2019
Hi Janet,,

Dank voor je mail. We hebben een fantastische reis gehad. Enorm genoten en te gekke dingen gezien!
Dank voor het opzetten van de reis! We zijn zeer tevreden!

Groet Annelies & familie China en Thailand augustus 2018
,

Zekerheid bij Young Travel Company

Om te zorgen dat jullie met een veilig gevoel bij ons een reis kunnen boeken zijn wij aangesloten bij een aantal organisaties:

GARANTIEFONDS
Young Travel Company is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Dit garantiefonds garandeert je de teruggave van vooraf betaalde reisgelden in geval van financieel onvermogen van de aangesloten organisaties. Zowel voor vertrek van je reis als tijdens je verblijf op locatie. Garantiefonds GGTO garandeert je terugreis indien Young Travel Company hier niet meer voor kan zorgen. Hiermee voldoen wij aan de wettelijke verplichtingen en kun je met een gerust gevoel op reis.

https://www.stichting-ggto.nl/

VvKR
Young Travel Company is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

https://www.vvkr.nl/

 

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

Landen