persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu
Naar informatie

Hoe werken wij?

Ieder gezin is anders en ieder gezin vult zijn reis anders in. Het ene gezin gaat er actief op uit en vindt het niet erg om iedere dag vol gepland te hebben met activiteiten. Het andere gezin doet het liever rustig aan en geniet ook van een middagje aan het zwembad. Daarom maken wij graag reizen op maat, om zo een reis aan te bieden die past bij jullie gezin.

 

Op onze site staan voorbeeldreizen zoals wij ze graag zelf zouden maken met onze kinderen. Daarnaast staan er tips en aanvullingen. De reis is volledig aan te passen aan jullie wensen. Ergens een langer of korter verblijf, een andere plaats erin of juist eruit, wel of geen excursies, een ander categorie hotels, alles is mogelijk.
Graag horen wij van jullie hoe jullie de reis zien en maken wij vrijblijvend een reisvoorstel voor jullie. Is het reisvoorstel niet helemaal naar wens? Ook dan zijn er weer aanpassingen mogelijk, net zo lang totdat de perfecte reis er ligt!
Een reisvoorstel kan worden aangevraagd via de website, email of telefonisch. Het aanvragen van een reisvoorstel is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Globe

Stap 1: reisvoorstel aanvragen

Laat ons weten hoe jullie reis moet zijn. Welk land heeft jullie voorkeur en hoe lang willen jullie weg? Hoe willen jullie reizen en wat willen jullie zien? Misschien hebben jullie een voorbeeldreis gevonden die heel dicht bij jullie reis in de buurt komt. Vertel het ons en we stemmen het reisvoorstel hierop af. Een reisvoorstel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Stap 2: Reisvoorstel ontvangen en doorlezen

Jullie ontvangen een reisvoorstel op maat. Dit voorstel bevat een uitgebreid dagprogramma met suggesties voor activiteiten die bij jullie passen. Daarnaast kijken we vast naar mogelijk geschikte vliegtickets

Stap 3: wijzigingen op het reisvoorstel

Wij ontvangen graag feedback op het programma. Het is geen enkel probleem om het programma aan te passen. De reis is volledig aan te passen aan jullie wensen. Ergens een langer of korter verblijf, een andere plaats erin of juist eruit, wel of geen excursies, alles is mogelijk.

Stap 4: bevestiging van de reis

Is het reisvoorstel naar wens? Hebben jullie de reis duidelijk voor ogen? Dan gaan we alles reserveren. Jullie krijgen de bevestiging en facturen via de email. Drie weken voor vertrek worden de reispapieren opgestuurd.

Stap 5: Op reis

Ontvang van ons de reisbescheiden. Pak de koffers in en ga op reis. Geniet!

Persoonlijk contact

Wij kunnen ons voorstellen dat er heel veel vragen zijn als jullie op reis willen met je gezin. Zeker een maatwerkreis moet wel echt aansluiten bij wat jullie willen. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Vaak hebben wij al even contact voor we een reisvoorstel maken en daarna ook om door te spreken of het reisvoorstel wel naar wens was.
Het is ook mogelijk van te voren uitgebreider met elkaar te spreken. Daarvoor kunnen wij een zoom of teams afspraak maken om kennis te maken. Dit kan ook in de avonduren. Neem gerust contact op.

overige informatie

VERVOER
Wij vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Heb je voorkeuren of wil je graag zonder tussenstop vliegen? Wij horen het graag en regelen het! In het land zelf reizen jullie op de manier die gebruikelijk is voor het land. Dit kan zijn met huurauto, auto met chauffeur, trein, bus, boot of binnenlandse vlucht.

AGENT TER PLAATSE
Wij werken in het buitenland al jaren samen met gerenommeerde agenten die we goed kennen. Hun professionaliteit zorgt ervoor dat jullie vakantie op rolletjes loopt. Mocht er desondanks toch iets misgaan, neem dan gerust contact op en het wordt in orde gemaakt.

HOTELS
Overnachten doen wij graag in kleinschalige hotels. Het liefst met zwembad. Daarnaast is het mooi om tijdens het verblijf kennis te maken met de lokale bevolking en hen te steunen door middel van een verblijf in hun accommodatie.

GARANTIEFONDS
Young Travel Company is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Dit garantiefonds garandeert je de teruggave van vooraf betaalde reisgelden in geval van financieel onvermogen van de aangesloten organisaties. Zowel voor vertrek van je reis als tijdens je verblijf op locatie. Garantiefonds GGTO garandeert je terugreis indien Young Travel Company hier niet meer voor kan zorgen. Hiermee voldoen wij aan de wettelijke verplichtingen en kun je met een gerust gevoel op reis.
Young Travel Company brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 7,50 per persoon in rekening. Met deze bijdrage, die wordt afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

https://www.stichting-ggto.nl/

VvKR
Young Travel Company is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

https://www.vvkr.nl

Trees for All
Als reisorganisatie willen wij natuurlijk dat deze mooie wereld mooi blijft. Maar we weten allemaal dat vliegreizen een negatief effect hebben op het klimaat. Daarom zijn wij aangesloten bij Trees for All. Een organisatie die wereldwijd bomen plant en CO2 compenseert. Dit doen ze zowel in Nederland als in de landen die we bezoeken. Voor iedere boom in Nederland planten zij er ook een in een ontwikkelingsland. Als reiziger kun je hieraan bijdragen door bomen te planten of CO2 te compenseren. Wij doneren voor ieder reisgezelschap dat met ons op reis gaat een boom.

https://treesforall.nl/

ALGEMENE VOORWAARDEN
Op al onze reizen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. In deze voorwaarden staan ook de betalings-, wijzigings-, en annuleringsvoorwaarden. Kijk voor de voorwaarden op: https://www.youngtravelcompany.nl/algemene-voorwaarden/

VERZEKERINGEN
Bij een onbezorgde reis hoort een goede reisverzekering. Het afsluiten van een reisverzekering met een SOS-centrale raden wij ten zeerste aan. Dit om Young Travel Company in staat te stellen alle benodigde en verplichte hulp en bijstand te verlenen aan de in nood verkerende reiziger. Het afsluiten van een annuleringsverzekering raden wij eveneens ten zeerste aan. Vooral met kinderen kan er van alles gebeuren waardoor een reis niet kan doorgaan en je wellicht wilt annuleren. Dit geldt natuurlijk ook voor tijdens de reis, waarbij je vaak aanspraak kunt maken op je reisverzekering.

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

Landen