persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu
naar China met kinderen

China met kinderen

Panda’s, eten met stokjes, de Chinese muur; zomaar wat dingen die naar voren komen als je aan China denkt. Maar er is zoveel meer; China is zo groot en er is zoveel te doen. Bij een bezoek aan China kom je in grote steden waar je moderne wolkenkrabbers ziet, maar ook authentieke Chinese markten. Hoe anders is het op het platteland, waar je fietst tussen rijstvelden en wandelt naar dorpjes waar nog mensen in klederdracht wonen. Reizen naar China met kinderen is geweldig!

Globe
Onze reizigers over China met kinderen

De ouders  

We hebben genoten van onze reis door China met de kinderen. Zowel de ouders als de kinderen. Er is zoveel te doen en te zien. Van mooie tempels bekijken tot fietsen over stadmuren en langs rijstveldjes. Het eten was even een uitdaging, maar toch iedere keer weer prima gegeten! – Joost Verbeek (46 jaar)

De reis naar China met kinderen overtrof onze verwachtingen. We hebben leuke dingen gedaan en gezien. Maar ook de hotels waren comfortabel en het reizen per trein was heel ontspannend! – Erica van Gelderen (38 jaar)

Camera
Yangshuo (9)

Kids over China

Wij zijn naar China op vakantie gegaan en dat was echt geweldig. We hebben veel gefietst en ook gewandeld. Een van de leukste dingen vond ik de panda’s. Je kon ze van heel dicht bij zien en er waren ook kleintjes, die waren echt heel schattig – Sophie (9 jaar)

De markten in China zijn heel cool. Je kan er van alles kopen, van slangen en vissen tot moderne elektronica. Het reizen per trein vond ik ook heel tof. Het waren hele moderne, snelle treinen. We probeerden ook met stokjes te eten en dat lukte mij best goed. – Tobias (11 jaar)

 

 

Kaart
Yangshuo (8)

Familiereizen China

Een familiereis naar China is een hele belevenis. Een rondreis naar China met je kinderen is iets wat levenslange herinneringen zal opleveren. Tijdens onze op maat gemaakte gezinsreizen naar China begin je vaak in Beijing. Dit is de plaats waar je met je gezin over de Chinese Muur gaat lopen en waar je met je kinderen de verboden stad kan gaan ontdekken.
De reis gaat ook naar Xi’an waar je met je familie het terracottaleger gaat zien. Indrukwekkend al die beelden bij elkaar. Maar in Xi’an kun je ook met het hele gezin op de fiets stappen om over de stadsmuren te fietsen. Veel families willen op hun rondreis door China ook Chengdu aandoen. In Chengdu vind je het Panda Breeding Centre, voor veel kinderen het hoogtepunt van de reis door China.
Een gezinsreis naar China gaat ook naar het zuiden, naar de het gebied rondom Yangshuo. Tijdens dit stukje van de reis ga je het platteland van China ontdekken en dit kan per fiets of met de boot. Samen met je kinderen fiets je tussen het karstgebergte en groene rijstveldjes. Yangshuo is gezellige plaatsje met veel winkeltjes en restaurants, ideaal om je als gezin een paas dagen te vermaken. Vaak eindigt een rondreis door China met kinderen in Shanghai of Hongkong. Twee wereldsteden met nog oude karakteristieke straatjes en tempels maar ook moderne shoppingmalls met de hipste en meest moderne technische hebbedingetjes.

Tijdens een rondreis door China met kinderen gebruik je vele soorten vervoersmiddelen. Tijdens excursies zit je vaak in minibusjes, maar lange afstanden worden vaak met een supersnelle trein of een binnenlandse vlucht afgelegd.
Ook onze familiereizen China worden volledig op maat gemaakt.

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

landen