persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

Young Travel Company: Specialist in familiereizen!

Young Travel Company biedt familiereizen op maat aan. Wij stellen graag rondreizen samen om met je gezin op pad te gaan. Onze reizen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen maar worden volledig aangepast aan jullie wensen, voorkeuren en interesses. Maatwerk is bij ons écht maatwerk.

‘Quality time met je eigen gezin’

Onze reisfilosofie: Maak van je kind een wereldburger

Wij geloven dat reizen met kinderen niet alleen leuk is maar kinderen ook bewust maakt van de wereld om hen heen. Ze zien hoe andere mensen leven, wonen en wat ze geloven. Dit maakt hen toleranter en zorgt voor een bredere ontwikkeling. Reizen is samen genieten, samen de wereld ontdekken. Het is fantastisch om samen de wereld om ons heen te beleven en samen herinneringen te maken. Het is optimale quality time.

Zagora (10)
De geschiedenis van Young Travel Company

Na jarenlang voor kleine en grote reisorganisaties gewerkt te hebben, heb ik in 2016 mijn eigen reisorganisatie opgericht. Als kind droomde ik al van andere landen; hoe mensen leven, wonen, hun gebruiken en tradities. Tijdens mijn studie Culturele Antropologie ben ik veel gaan reizen en later ook met mijn partner. De wereld zien, mensen ontmoeten en vooral genieten van al het moois de wereld te bieden heeft!
Toen we kinderen kregen zijn we hier mee door gegaan. De reizen hebben we aangepast aan wat bij hun en ons past. Iets meer rust en een iets ander programma. En natuurlijk vaker een hotel met zwembad en tegenwoordig goede wifi! Het is leuk om steeds weer een reis uit te stippelen waarin we allemaal genieten. Van de wereld om ons heen en ook van elkaar.
De ideeën die ik heb om te reizen met kinderen wil ik graag delen met andere mensen. Familiereizen zijn anders dan andere reizen. Er wordt rekening gehouden met het tempo en het programma en de hotels worden aangepast aan de interesses van kinderen en ouders. Want als kinderen genieten, dan genieten ouders ook!

Janet de Jonge

over ons
Onze Partners

Wij werken in de landen die wij aanbieden samen met betrouwbare partners. Deze partners kennen we al jaren en vertrouwen wij al heel lang onze reizigers toe. Samen met deze partners bespreken wij regelmatig de reizen die wij aanbieden en zij houden ons op de hoogte van de ontwikkelingen in een land. Zij zijn ook degene die onze reizigers ontvangen bij aankomst en bijstaan tijdens de reis. Samen zorgen wij voor een zorgeloze vakantie voor onze reizigers.

PC124552
Persoonlijk contact

Wij kunnen ons voorstellen dat er heel veel vragen zijn als jullie op reis willen met je gezin. Zeker een maatwerkreis moet wel echt aansluiten bij wat jullie willen. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Vaak hebben wij al even contact voor we een reisvoorstel maken en daarna ook om door te spreken of het reisvoorstel wel naar wens was.
Het is ook mogelijk van te voren uitgebreider met elkaar te spreken. Daarvoor kunnen wij een zoom of teams afspraak maken om kennis te maken. Dit kan ook in de avonduren. Neem gerust contact op.

Jordanië (1)
Waarom reizen met Young Travel Company?
  • Ervaring: meer dan 30 jaar reiservaring in de aangeboden landen en meer dan 15 jaar ervaring in reizen met kinderen
  • Reizen op maat: aangepast naar jullie wensen met kindvriendelijke routes en hotels voor een unieke beleving.
  • Persoonlijke aandacht: samen overleggen welke reis bij jullie past en afspraak via teams mogelijk, ook in de avonduren.
  • Zekerheid: aangesloten bij VVKR en GGTO waardoor kwaliteit van reizen en garantie van het reisgeld is geregeld en betrouwbare partners in het buitenland waar wij al jarenlang mee samen werken.
  • Duurzaamheid: aangesloten bij Trees for All en samenwerking met partners met Travelife certificaten.
  • Tijdsbesparing: wij nemen al het zoek- en regelwerk uit handen en up-to-date informatie over alle benodigde papieren.
Hi Janet,,

Alvast heel kort, wij hebben een fantastische reis gehad, complimenten voor het programma en de organisatie! Wij en de kinderen hebben echt genoten, een heel leuk avontuur!

Familie Grootenboer Sri Lanka, augustus 2018
Beste Janet,,

We hebben een fijne vakantie gehad. Alles was goed geregeld. De hotels waren erg fijn. Met name de Riad Yamina in Marakesh, Riad Caravane in Air Ben Haddou en RIad dar Zitoune in Taroudant waren uitzonderlijk. Zowel als hotel, als vriendelijkheid eigenaren en personeel. De excursies waren goed. Al met al ben ik blij met de vakantie die je voor ons hebt geregeld, en ik zou je aan iedereen aanraden.

Groet, Herbert Blok Marokko mei 2019
Hi Janet,,

Dank voor je mail. We hebben een fantastische reis gehad. Enorm genoten en te gekke dingen gezien!
Dank voor het opzetten van de reis! We zijn zeer tevreden!

Groet Annelies & familie China en Thailand augustus 2018
,

Zekerheid bij Young Travel Company

Om te zorgen dat jullie met een veilig gevoel bij ons een reis kunnen boeken zijn wij aangesloten bij een aantal organisaties:

GARANTIEFONDS
Young Travel Company is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Dit garantiefonds garandeert je de teruggave van vooraf betaalde reisgelden in geval van financieel onvermogen van de aangesloten organisaties. Zowel voor vertrek van je reis als tijdens je verblijf op locatie. Garantiefonds GGTO garandeert je terugreis indien Young Travel Company hier niet meer voor kan zorgen. Hiermee voldoen wij aan de wettelijke verplichtingen en kun je met een gerust gevoel op reis.

https://www.stichting-ggto.nl/

VvKR
Young Travel Company is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

https://www.vvkr.nl/

 

ontdek de wereld door de ogen van je kinderen

Landen