persoonlijk advies
op maat gemaakte reizen
Lid VVKR, GGTO, Trees for all en Travelife Partner
Menu

Jungle Trekking

Bukit Lawang – Jungle trekking (halve dag)
Jullie lopen vanaf het hotel met een gids het Gunung Leuser park in. De eerste stop is heuvelopwaarts bij een uitkijkpunt waar Orang Oetans zich vaak ophouden. Daarna gaat de wandeling verder het park in. Samen met de gids gaan jullie op zoek naar wilde dieren. Hier leven verschillende soorten apen, vogels en allerlei insecten. De gids zal jullie onderweg van alles vertellen over deze diersoorten, planten en bomen .Jullie kunnen er ook voor kiezen om het laatste half uur niet te wandelen maar via de rivier terug te gaan naar Bukit Lawang. In dat geval gaan jullie ‘Tuben’, ofwel met een grote opgeblazen band laten jullie je afzakken op rivier.
– Vanaf € 35 p.p.
– Ongeveer 3 uur
– Privé excursie
– Inbegrepen: Gids en entreegelden

Bukit Lawang – Jungle trekking (hele dag)
Vanaf jullie hotel lopen jullie met een gids het Gunung Leuser park in. Samen met de gids gaan jullie op zoek naar wilde dieren. Hier leven verschillende soorten apen, vogels en allerlei insecten. De gids zal jullie onderweg van alles vertellen over deze diersoorten, planten en bomen en gaat natuurlijk ook met jullie op zoek naar in het wild levende Orang Oetans. Onderweg zal er gestopt worden voor een picknicklunch
Het laatste half uur hoeven jullie niet te wandelen maar kunnen ook via de rivier terug gaan naar Bukit Lawang. In dat geval gaan jullie ‘Tuben’, ofwel met een grote opgeblazen band laten jullie je afzakken op rivier.
– Vanaf € 65 p.p.
– Ongeveer 6 uur
– Privé excursie
– Inbegrepen: Gids, lunch en entreegelden

Bukit Lawang – Jungle trekking incl. overnachting
De trekking begint met een bezoek aan een van de oude voedselplatforms voor Orang Oetans. Hier hangen soms nog een aantal apen rond. Daarna wandelen jullie zo’n 6 uur dieper het Gunung Leuser park in. Een heuvelachtig park met bedekt met jungle. Onderweg kunnen jullie verschillende soorten apen en vogels zien en wellicht ook nog wilde Orang Oetans. De gids zal veel uitleggen over de jungle, de planten, bomen en de dieren die jullie zien. De overnachting is in een eenvoudig kamp, waar de gids voor jullie zal koken.
De volgende ochtend wandelen jullie in zo’n 4 uur terug naar Bukit Lawang.
Jullie kunnen er ook voor kiezen om het laatste uur niet te wandelen maar via de rivier terug te gaan naar Bukit Lawang. In dat geval gaan jullie ‘Tuben’, ofwel met een grote opgeblazen band laten jullie je afzakken op rivier.
– Vanaf € 100 p.p.
– 2 dagen / 1 nacht
– Privé excursies
– Inbegrepen: gids, entreegelden, alle maaltijden, tent, matras en slaapzak

Jungle Trekking

1 dag vanaf € 35,- p p

Ontdek Indonesië door de ogen van je kinderen ontdekken

Indonesië