Thailand 4 35new

 

Thailand met kinderen

Sawasdee! Overal in Thailand word je welkom geheten door de vriendelijke bevolking. Het is een geweldig vakantieland en er is zo veel te doen. Alleen al in de miljoenenstad Bangkok kijk je je ogen uit. In het noorden van het land zijn de mogelijkheden eindeloos met trekkingen, olifanten verzorgen, dorpjes met kleurrijke bergstammen, leuke stadjes, jungle, bergen en rivieren. En dan nog al die mooie stranden. Er zijn er zoveel! Thailand met kinderen, als je terug komt heb je maar van een ding spijt; dat je niet langer gebleven bent!

 

familiereizenfotofilmtipskids 

Onze reizigers over Thailand met kinderen

De ouders Thailand 4 17
Thailand is een ideale combinatie van cultuur, natuur en ontspanning. Steden, tempels, markten, dieren, bergen, jungle, andere culturen, lekker eten en strand. Het is er allemaal! - Annemieke (44 jaar)


Reizen door Thailand met kinderen gaat zo gemakkelijk. Een aantal keren was er een busje met chauffeur voor ons geregeld en we hebben een binnenlandse vlucht gehad. Maar het hoogtepunt voor onze kids was toch wel met de nachttrein naar Chiang Mai! – Hans (46 jaar)

 

 

 

Kinderen over Thailand Thailand 3
Het verblijf aan de rivier vond ik een van de gaafste dingen van Thailand. Je kon zo de rivier in springen en je lekker mee laten drijven. ’s Nachts sliepen we in een huisje van bamboe op de rivier. – Lisa (10 jaar)

Het leukste aan Thailand vond ik Chiang Mai. De mooie tempels en de leuke marktjes waar je lekker kan struinen en leuke souvenirs kan kopen vond ik echt te gek. Ook waren overal cafeetjes waar je lekkere verse vruchtensappen kan drinken en ze veel lekkere hapjes hebben. We zijn nog ook nog een dagje naar een olifantenpark geweest en hadden onze eigen olifant om te verzorgen! – Jonas (11 jaar)

 

 

 

 

 excursies thailandprakinfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

offerte groot

 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven